Vanaken met de handen in de zij - hij speelde een bleke match in de Ghelamco Arena
Volledig scherm
Vanaken met de handen in de zij - hij speelde een bleke match in de Ghelamco Arena © Photo News

Het kon niet blijven duren: Club lijdt in Slag om Vlaanderen tegen AA Gent eerste nederlaag sinds oktober

Het kon niet blijven duren. Na de miraculeuze ontsnapping op Antwerp en opnieuw twee tegengoals tegen KV Oostende, verloor Club Brugge dan toch. Niet onlogisch bij een Gent dat op eigen veld zo al de achtste zege op rij pakte. Club blijft wel riant op kop.

30 reacties

 • koen beyaert

  5 jaar geleden
  Vormer: zalig om het Brugse supportersvak volkomen stil te krijgen. En jij liep geërgerd te molenwieken op het veld. Je leek wel een beetje Hein. We hebben ons enorm vermaakt.
 • Straight on No way back

  5 jaar geleden
  Slag om vlaanderen? Zal straks sla om belgie worden. We kunnen ze niet allemaal winnen he
 • Gaston Foubert

  5 jaar geleden
  Ze waren nog moe zei Leko want ze hadden op donderdag nog gespeeld, en na al die Europese matchen van de voorbije maanden...eens raakt het op.
 • peter pieters

  5 jaar geleden
  Dat club brugge niet alles gaat winnen tot in mei,weet iedere supporter hoor.Gent en anderlecht en al de rest,zullen ook niet alles winnen tot in mei.Brugge zit nu wat op hun tandvlees door elke week op een hoog niveau te spelen,maar beter nu dan in de PO1
 • dirk claeys

  5 jaar geleden
  Met tomcack, vossen en vanlerberge kun je geen topmatch winnen! En moet je op jè sterkste opstelling spelen! Dit was gewoon een cadeautje en hulpjes aan de gense vrienden! Zo geraken ze nog bij de eerste zes! In eindronde zal compensatie gebeuren!
 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  3

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.