BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Zulte Waregem ZWA
0
EINDE
4
Club Brugge CLU
 • Noa Lang Goal 42'
 • Ruud Vormer Goal 65'
 • Hans Vanaken Goal 69'
 • Charles De Ketelaere Goal 75'

Het antwoord van de kampioen: bij wijlen flitsend Club walst (vooral na stroompanne) over Zulte Waregem

Jupiler Pro LeagueEen instituut als Club Brugge daag je niet zomaar uit. Onder impuls van een superieure De Ketelaere, een geweldige Lang en een opperbeste Vanaken veegde blauw-zwart de vloer aan met Zulte Waregem: 0-4. Ziedaar, het antwoord van de landskampioen.

41 reacties

 • Gilbert Vermeersch

  2 maanden geleden
  Beste supporters van andere top ploegen.. Laat ons vooral hopen dat zij die nu Conferencie spelen, daar vrijstelling van competitie voor krijgen punten voor ons coëfficiënt halen. En dat Genk dat nu EL moet spelen hèt goed doet in haar Europese competitie. Dat is alvast wat ik ervan verwacht.. Club fan. Ik zal ze in ieder geval steunen.
 • Pierre Verbeeck

  2 maanden geleden
  Het werd tijd dat Club nog eens overtuigend won. Maar och, laat een ploeg die 4 keer in de laatste 7 en 3 keer in de laatste 4 jaar kampioen werd vooral met de poten op de grond blijven; en laat andere ploegen zich maar aan grootspraak wanen met Radjas en andere Zirkzees. Enkel Genk zal, als ze Onuachu weten te houden, Club kunnen uitdagen over een heel seizoen.
 • Bruno willems

  2 maanden geleden
  Daar kunnen ze in Brussel en Antwerpen alleen maar van dromen
 • David Lievens

  2 maanden geleden
  Bekijk het vierde doelpunt. Als FC Gheysens er zo 1 maakt dit seizoen zal het iedere voetbalsupporter verbazen. Als je uitspraken zoals dat manneke moet doen, is dat enkel en alleen omdat hij met schrik zit. Dat ze maar zien dat ze in PO1 geraken zonder een creatieve sterke man.
 • Frankie A S Goethals

  2 maanden geleden
  Als Hans de beste Belgische speler in de JPL is, dan is het triestig gesteld. Maar sommigen zijn rap content. Ook als hun ploeg eens wint met 0-4, zien ze de hemel al.
 1. Lior Refaelov straalt met Gouden Schoen naast Adrian, Mia en Gal: “Emotioneel, zij betekenen alles voor mij”
  Play
  Gouden Schoen
  7

  Lior Refaelov straalt met Gouden Schoen naast Adrian, Mia en Gal: “Emotioneel, zij betekenen alles voor mij”

  Heuglijk moment voor Lior Refaelov vlak voor de aftrap van Anderlecht - AA Gent. De Israëlische strateeg kreeg in het Lotto Park uit handen van onze chef voetbal Stephan Keygnaert de Gouden Schoen 2020 overhandigd. Mochten niet ontbreken op het appel: zoon Adrian, dochter Mia en zijn vrouw Gal. Opvallend: Refaelov (35) won de Gouden Schoen als speler van Antwerp, waarna hij vlak voor de start van Play-Off 1 een akkoord bereikte met paars-wit om van Antwerp naar Anderlecht te gaan. Eind januari, toen Refaelov in de finale top drie Onuachu en Holzhauser achter zich liet, kreeg hij een podiumexemplaar overhandigd. Vanavond mocht ‘Rafa’ een vergulde Gouden Schoen in ontvangst nemen.