Hein en Vrancken zetten één-tweetje op over arbitrage: “Ga jij nu nog naar de referee meeting gaan?” - “Nee, het heeft toch geen zin”

Play-off 2Partners in crime. Hein Vanhaezebrouck en vooral Wouter Vrancken hadden na afloop van AA Gent-KV Mechelen (1-0) een handvol scherpe uitspraken in petto over de arbitrage. Bij Malinwa waren ze niet tevreden over hoe ref Alexandre Boucaut enkele fases beoordeelde. 

7 reacties

 • Patrick Dubois

  2 maanden geleden
  @Uyttebroeck, denk jij dat er scheidsrechters zijn die respect hebben voor de trainers of spelers? Er zijn er genoeg die bijvoorbeeld een kaartje willen aan iconen zoals Kompany en daarna fier thuis komen van hebt ge het gezien?.
 • roger casteleyn

  2 maanden geleden
  Var systeem zou goed kunnen zijn maar niet volgens de huidige procedures. Leg de verabtwoordelij´heid bij de coaches. 2x per time. Indien juist behouden ze er twee. Indien niet kwijt.. Heintje en collega's zullen dan wel oppassen voor antirefereegedoe.
 • Leo Uyttebroek

  2 maanden geleden
  Scheidsrechter zijn betekent tegenwoordig dat je gedurende 90 minuten 22 valsspelers moet proberen te betrappen. Alles wordt geclaimed, geveinsd en betwist. De trainers tonen totaal geen respect. Als het een andere sport was dan kregen ze elke match een rode kaart.
 • Kris Van Alen

  2 maanden geleden
  VAR en ref waren gisteren vooral bezig om hun eigen show of functie te laten opmerken. Beste ploeg afgeblokt 6 foute beslissingen die uiteindelijk allemaal onterecht in voordeel van Gent en in nadeel van KV werden beslist. Daar kan zelfs Man City niet tegen op
 • John De roo

  2 maanden geleden
  Het begint echt triestig te worden. Voor 1 team is het mega-amateurisme onder de refs dit jaar alvast goed uitgedraaid en dat is Union.