Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Club Brugge CLU
2
EINDE
2
KAS Eupen EUP
 • 56' Goal Bas Dost
 • 90'+13' Goal Charles De Ketelaere
 • Edo Kayembe Goal 60'
 • Julien Ngoy Goal 77'

Hallucinante ontknoping op Jan Breydel: De Ketelaere voorkomt in minuut 103 (!) nederlaag van Club tegen Eupen

Jupiler Pro LeagueWát een namiddag op Jan Breydel! Eupen leek lange tijd op weg naar een stuntzege tegen Club Brugge, maar in minuut 103 zorgde Charles De Ketelaere alsnog voor de 2-2. Blauw-zwart leek z’n competitiestart net als vorig seizoen te missen, maar in extremis voorkwam de chouchou van de fans dat dus.

234 reacties

 • Gaston Foubert

  2 jaar geleden
  Ivan De Bakker, je moet er dan niet zo dicht gaan op zeveren hé. En een doelman kan ook krampen krijgen hoor, en zeker na die formidabele redding kan een spier geforceerd worden. Maar van achter het pc is dat wel niet mogelijk.
 • Ivan De Bakker

  2 jaar geleden
  Eupen qua voetbal even goed? Tijdrekken is geen antivoetbal? Ik kom niet meer bij. Jongens toch. En dan een sneer naar de ref. De marginaliteit druipt hier van mijn scherm.
 • ghislain lefever

  2 jaar geleden
  Eupen speelde mee. Qua voetbal even goed als Brugge. Tijd rekken is geen antivoetbal. Brugge was zwak. In elke match wordt maar 58 min gespeeld. UK: Manchester en co soms 6-7 minuten extra, hier 14? 8 minuten was fair. De ref: spelen tot de 2-2 en dan vlug affluiten? Duidelijker kan niet. Zou nooit gebeurd zijn bij een 1-2 stand voor Brugge in Eupen, dat zegt genoeg. Ref : als je even corrupt bent in het dagelijks leven, beklaag ik jouw kinderen.
 • Suan Van kerkoven

  2 jaar geleden
  Vind de reacties hier best wel grappig die vermelden dat club ''de boel heeft omgekocht '' of dat de extra speeltijd enkel bij club zal toegekend worden. Maar de valse speelvorm van zogezegde krampen, vallen als er niks gebeurd,... Dit is allemaal goed? Wat zeiden jullie toen Italie in het EK ook zo vals speelde? Laat die extra tijd een goed voorbeeld zijn aan alle andere clubs dat tijdrekken niet getolereerd wordt.
 • Hans Verelst

  2 jaar geleden
  Kopen competitie, verkorte Playoffs, penalty's,, en nu dit. Wie gelooft nog in eerlijkheid bij matchen club brugge????
 1. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.
 2. Club Brugge vangt bot in beroep tegen schorsing Sylla, die drie wedstrijden aan de kant moet blijven
  Play
  Club Brugge
  30

  Club Brugge vangt bot in beroep tegen schorsing Sylla, die drie wedstrij­den aan de kant moet blijven

  Club Brugge moet het de komende drie competitiewedstrijden zonder Abakar Sylla doen. Blauw-zwart ging in beroep tegen de beslissing van het Disciplinair Comité om Sylla drie speeldagen te laten schorsen voor zijn rode kaart op Anderlecht, maar ving bot. Morgenavond tegen Union is Sylla er al niet bij, ook tegen KV Oostende en AA Gent moet de revelatie in de Clubdefensie van aan de zijlijn toekijken.
 3. De kans op overstromingen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg
  Livios

  De kans op overstro­min­gen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg

  Wie vastgoed verkoopt of verhuurt, is verplicht om preciezere informatie te verstrekken over de overstromingsgevoeligheid van de woning. Die informatieplicht is er al tien jaar, maar werd in januari verstrengd. Het overstromingsrisico wordt voortaan opgesplitst in een G-score voor het gebouw en een P-score voor het perceel. Bouwsite Livios zocht uit wat er precies veranderd is.