Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Club Brugge CLU
2
EINDE
2
KAS Eupen EUP
 • 56' Goal Bas Dost
 • 90'+13' Goal Charles De Ketelaere
 • Edo Kayembe Goal 60'
 • Julien Ngoy Goal 77'

Hallucinante ontknoping op Jan Breydel: De Ketelaere voorkomt in minuut 103 (!) nederlaag van Club tegen Eupen

Jupiler Pro LeagueWát een namiddag op Jan Breydel! Eupen leek lange tijd op weg naar een stuntzege tegen Club Brugge, maar in minuut 103 zorgde Charles De Ketelaere alsnog voor de 2-2. Blauw-zwart leek z’n competitiestart net als vorig seizoen te missen, maar in extremis voorkwam de chouchou van de fans dat dus.

234 reacties

 • Gaston Foubert

  3 maanden geleden
  Ivan De Bakker, je moet er dan niet zo dicht gaan op zeveren hé. En een doelman kan ook krampen krijgen hoor, en zeker na die formidabele redding kan een spier geforceerd worden. Maar van achter het pc is dat wel niet mogelijk.
 • Ivan De Bakker

  3 maanden geleden
  Eupen qua voetbal even goed? Tijdrekken is geen antivoetbal? Ik kom niet meer bij. Jongens toch. En dan een sneer naar de ref. De marginaliteit druipt hier van mijn scherm.
 • ghislain lefever

  3 maanden geleden
  Eupen speelde mee. Qua voetbal even goed als Brugge. Tijd rekken is geen antivoetbal. Brugge was zwak. In elke match wordt maar 58 min gespeeld. UK: Manchester en co soms 6-7 minuten extra, hier 14? 8 minuten was fair. De ref: spelen tot de 2-2 en dan vlug affluiten? Duidelijker kan niet. Zou nooit gebeurd zijn bij een 1-2 stand voor Brugge in Eupen, dat zegt genoeg. Ref : als je even corrupt bent in het dagelijks leven, beklaag ik jouw kinderen.
 • Suan Van kerkoven

  3 maanden geleden
  Vind de reacties hier best wel grappig die vermelden dat club ''de boel heeft omgekocht '' of dat de extra speeltijd enkel bij club zal toegekend worden. Maar de valse speelvorm van zogezegde krampen, vallen als er niks gebeurd,... Dit is allemaal goed? Wat zeiden jullie toen Italie in het EK ook zo vals speelde? Laat die extra tijd een goed voorbeeld zijn aan alle andere clubs dat tijdrekken niet getolereerd wordt.
 • Hans Verelst

  3 maanden geleden
  Kopen competitie, verkorte Playoffs, penalty's,, en nu dit. Wie gelooft nog in eerlijkheid bij matchen club brugge????
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.