Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Club Brugge CLU
2
EINDE
2
KAS Eupen EUP
 • 56' Goal Bas Dost
 • 90'+13' Goal Charles De Ketelaere
 • Edo Kayembe Goal 60'
 • Julien Ngoy Goal 77'

Hallucinante ontknoping op Jan Breydel: De Ketelaere voorkomt in minuut 103 (!) nederlaag van Club tegen Eupen

Jupiler Pro LeagueWát een namiddag op Jan Breydel! Eupen leek lange tijd op weg naar een stuntzege tegen Club Brugge, maar in minuut 103 zorgde Charles De Ketelaere alsnog voor de 2-2. Blauw-zwart leek z’n competitiestart net als vorig seizoen te missen, maar in extremis voorkwam de chouchou van de fans dat dus.

234 reacties

 • Gaston Foubert

  3 maanden geleden
  Ivan De Bakker, je moet er dan niet zo dicht gaan op zeveren hé. En een doelman kan ook krampen krijgen hoor, en zeker na die formidabele redding kan een spier geforceerd worden. Maar van achter het pc is dat wel niet mogelijk.
 • Ivan De Bakker

  3 maanden geleden
  Eupen qua voetbal even goed? Tijdrekken is geen antivoetbal? Ik kom niet meer bij. Jongens toch. En dan een sneer naar de ref. De marginaliteit druipt hier van mijn scherm.
 • ghislain lefever

  3 maanden geleden
  Eupen speelde mee. Qua voetbal even goed als Brugge. Tijd rekken is geen antivoetbal. Brugge was zwak. In elke match wordt maar 58 min gespeeld. UK: Manchester en co soms 6-7 minuten extra, hier 14? 8 minuten was fair. De ref: spelen tot de 2-2 en dan vlug affluiten? Duidelijker kan niet. Zou nooit gebeurd zijn bij een 1-2 stand voor Brugge in Eupen, dat zegt genoeg. Ref : als je even corrupt bent in het dagelijks leven, beklaag ik jouw kinderen.
 • Suan Van kerkoven

  3 maanden geleden
  Vind de reacties hier best wel grappig die vermelden dat club ''de boel heeft omgekocht '' of dat de extra speeltijd enkel bij club zal toegekend worden. Maar de valse speelvorm van zogezegde krampen, vallen als er niks gebeurd,... Dit is allemaal goed? Wat zeiden jullie toen Italie in het EK ook zo vals speelde? Laat die extra tijd een goed voorbeeld zijn aan alle andere clubs dat tijdrekken niet getolereerd wordt.
 • Hans Verelst

  3 maanden geleden
  Kopen competitie, verkorte Playoffs, penalty's,, en nu dit. Wie gelooft nog in eerlijkheid bij matchen club brugge????
 1. ONS RAPPORT. Drie Club-spelers met 7, een 5 voor "heel bleke” De Ketelaere - Antwerp grossiert in zesjes
  PREMIUM
  Jupiler Pro League
  12

  ONS RAPPORT. Drie Club-spe­lers met 7, een 5 voor "heel bleke” De Ketelaere - Antwerp grossiert in zesjes

  Geen winnaar op het veld in Antwerp - Club, al wint blauw-zwart over negentig minuten op punten. Dat reflecteert zich ook in onze spelersbeoordelingen met drie bezoekers die een 7 op 10 krijgen. Bij Club bleef alleen De Ketelaere onder de verwachtingen: ‘CDK’ heeft duidelijk even nood aan wat rust. Geen 7's voor Antwerp, wel veel zessen en ook enkele jongens die ondermaats bleven. Ons individuele spelersrapport.
 2. Lior Refaelov straalt met Gouden Schoen naast Adrian, Mia en Gal: “Emotioneel, zij betekenen alles voor mij”
  Play
  Gouden Schoen
  7

  Lior Refaelov straalt met Gouden Schoen naast Adrian, Mia en Gal: “Emotioneel, zij betekenen alles voor mij”

  Heuglijk moment voor Lior Refaelov vlak voor de aftrap van Anderlecht - AA Gent. De Israëlische strateeg kreeg in het Lotto Park uit handen van onze chef voetbal Stephan Keygnaert de Gouden Schoen 2020 overhandigd. Mochten niet ontbreken op het appel: zoon Adrian, dochter Mia en zijn vrouw Gal. Opvallend: Refaelov (35) won de Gouden Schoen als speler van Antwerp, waarna hij vlak voor de start van Play-Off 1 een akkoord bereikte met paars-wit om van Antwerp naar Anderlecht te gaan. Eind januari, toen Refaelov in de finale top drie Onuachu en Holzhauser achter zich liet, kreeg hij een podiumexemplaar overhandigd. Vanavond mocht ‘Rafa’ een vergulde Gouden Schoen in ontvangst nemen.
 1. Clement: “Beslissing van Engels om fout te maken was de juiste” - Priske: “Vermoeidheid speelde rol na rust”
  Play
  Jupiler Pro League
  13

  Clement: “Beslissing van Engels om fout te maken was de juiste” - Priske: “Vermoeid­heid speelde rol na rust”

  Geen winnaar in de altijd fel beladen clash tussen kampioen Club Brugge en Antwerp, dat zich graag profileert als een van dé uitdagers voor Club in de titelstrijd. In die draw kon omzeggens iedereen het vinden, al hadden beide coaches net als doelpuntenmaker Vanaken en Mignolet, die met een topsave Antwerp ultiem van de winst hield, daar zo hun redenen voor.