Derrick Luckassen is voorlopig dé toptransfer van Anderlecht.
Volledig scherm
Derrick Luckassen is voorlopig dé toptransfer van Anderlecht. © BELGA

Gouden Tips van onze clubwatchers: welke nieuwe namen zijn een aanwinst voor jouw Gouden 11?

Bij elke ploeg tekenden de afgelopen weken nieuwe spelers. Zit daar wat bruikbaars tussen voor de Gouden 11? Absoluut. Per ploeg geven we hier onze Gouden Tip voor jouw Gouden 11-ploeg. Doe er uw voordeel mee, en gebruik hen in jouw ideale team. Stel jouw ploeg samen op www.gouden11.be en win een van de prachtige prijzen. Veel succes!

 1. Derby met veel goals, toppers laten zich ringeloren en Anderlecht dat bonus vasthoudt: bekijk hier de hoogtepunten van de JPL-matchen
  Play
  Jupiler Pro League

  Derby met veel goals, toppers laten zich ringeloren en Anderlecht dat bonus vasthoudt: bekijk hier de hoogtepun­ten van de JPL-mat­chen

  Speeldag 10 in de Jupiler Pro League werd dit weekend niet volledig afgewerkt. Door de coronacrisis moesten drie duels worden uitgesteld, maar toch was er nog voldoende spektakel. Zo lieten Club Brugge en Standard zich ringeloren en ging Anderlecht winnen in Kortrijk. Antwerp kroonde zich tegen Beerschot dan weer tot ‘ploeg van ‘t Stad’. Hieronder vindt u per match alle hoogtepunten.
 1. Peter Croonen blijft voorzitter van Pro League, CEO OHL krijgt laatste zitje in Raad van Bestuur
  Play
  Jupiler Pro League

  Peter Croonen blijft voorzitter van Pro League, CEO OHL krijgt laatste zitje in Raad van Bestuur

  De Algemene Vergadering van de Pro League heeft het vertrouwen in Peter Croonen bevestigd. Hij blijft dus voorzitter. Voorts is er geen stemming geweest over het contract van Pro League-CEO Pierre François - die zaak blijft dus hangende. Ook de BeNeLeague en de degradatieformule kwamen ter sprake. Tot slot krijgt Peter Willems, de CEO van OH Leuven, het laatste zitje in de Raad van Bestuur.