KAA Gent GNT
1
EINDE
1
Zulte Waregem ZWA
 • 90'+5' Goal Jonathan David
 • Timothy Derijck Goal 66'

Gent voorkomt nul op zes in slotseconden: nieuwkomer David scoort late gelijkmaker tegen Zulte Waregem

Jupiler Pro LeagueGent ontsnapte pas in de slotfase van de wedstrijd tegen Zulte Waregem aan een nul op zes. De Buffalo’s reizen deze week met een koffer vol twijfels naar Polen, waar donderdag de eerste opdracht tegen Jagiellonia wacht.

12 reacties

 • David Lievens

  4 jaar geleden
  En De Witte voor het seizoen in de gazet maar zagen dat de analisten durfden stellen dat het hoogst haalbare de vierde plek was. Misschien is hij nu weer wakker uit zijn 'wij zijn een topclub'-droom. Het gaat zoals zo vaak gaan tussen Club en Rsca, dit jaar nog eens aangevuld met Standard. En Gent zal hun tenen mogen uitkuisen om Genk van plaats vier te houden.
 • christian malfait

  4 jaar geleden
  Gigot weg, MItrovic weg en vervangen door 2 centrale verdedigers die niet eens kunnen koppen en bovendien beretraag zijn. Gent is schatplichtig aan Louagie en die man heeft veel verwezenlijkt op financieel gebied, maar van, voetbal kent hij gewoon niets.Daarenboven zijn zijn scouts quantité négligable en doet hij de tranfers zelf, liefst in samenspraak met enkele bevriende spelersmakelaars.Daardoor wordt brol na brol gekocht en glijden we af naar middenmoter.
 • marc calleeuw

  4 jaar geleden
  Vanderhaeghe zal nu niet reclameren over de scheidsrechter alle twijfel gevallen waren altijd in het voordeel van Gent.Waregem moet eens kijken naar vele andere ploegen,de laatste minuten stampen ze de ballen in de tribune.
 • lompe Lu

  4 jaar geleden
  het eerste ontslag zit er aan te komen !!
 • Eddy Vervaet

  4 jaar geleden
  Gent mag stilaan stoppen met hun betere spelers te verkopen.Het zaakje moet opbrengen natuurlijk...Gentsupporter.