Tolu en Sor vieren hun doelpunten.
Volledig scherm
Tolu en Sor vieren hun doelpunten. © BELGA
KAA Gent GNT
2
EINDE
3
KRC Genk GNK
 • 9' Goal Hong Hyun-seok
 • 88' Goal Laurent Depoitre
 • Joseph Paintsil Goal 23'
 • Yira Sor Goal 67'
 • Toluwalase Emmanuel Arokodare Goal 86'

Genkse nieuwkomers beslissen aantrekkelijke topper, Gent lijdt tweede nederlaag op rij

KRC Genk heeft na een aangename pot voetbal de topper op bezoek bij AA Gent met 2-3 gewonnen. Bij Genk waren het de nieuwkomers die het verschil maakten.

11 reacties

 • Martine Verack

  2 maanden geleden
  Aa Gent goed gespeeld 👍
 • Teirlynck Luc

  2 maanden geleden
  Vandaag verliest de beste ploeg op het veld en dat was gent
 • Ronny Van Hoorde

  2 maanden geleden
  Ja , als de Buffalos willen meedraaien bij de eerste 4 zullen ze een nieuwe ploeg moeten kopen want de oudjes zijn nog goed voor de middenmoot en het zullen toch spelers moeten zijn van een dergelijke niveau Niet zoals een Hauge, Lemajic enz Spijtig voor de Buffalo supporters Ronny
 • Roland Malbrant

  2 maanden geleden
  Tot grootste spijt weeral geen PO1 dit seizoen voor ons.
 • Michel Oyen

  2 maanden geleden
  Roeien met de riemen die je hebt, maar je moet wel roeien met iedereen . Beste stuurman.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.