Bas Dost en Noa Lang vieren na de 1-0.
Volledig scherm
PREMIUM
Bas Dost en Noa Lang vieren na de 1-0. © Photo news

“Genk was goed, Club was beter”: onze chef voetbal ziet hoe neutrale voetballiefhebber grote winnaar was bij Belgische voetbalhappening op Olympia

Jupiler Pro LeagueVerdiende overwinning van Club, dat het betere veldspel had. Maar een leuk Racing Genk had net zo goed punten kunnen pakken – het miste op cruciale momenten zijn kansen. De toekomstige kampioen-the next best thing: 3-2.

25 reacties

 • jenny charels

  1 maand geleden
  Chef voetbal Keygnaert krijgt het maar niet over zijn lippen om te zeggen dat de grote winnaar Club Brugge is!. Aan: Alfons Moons: ik begrijp ten volle je reactie tov Silvanus Pokrivac. Maar moeten we eigenlijk nog reageren tegen dergelijke individuen die maar wat bazelen zonder te weten wat ze zeggen (blijkbaar aan gebrek aan capaciteit om iets zinnigs te zeggen) en bovendien blijkbaar ook een andere match hebben gezien?. En VandenBrom: ja natuurlijk hadden jullie er 3 kunnen maken, maar Club 7
 • jenny charels

  1 maand geleden
  Chef voetbal Keygnaert krijgt het maar niet over zijn lippen om te zeggen dat de grote winnaar Club Brugge is!.
 • Emanuel de Landheer

  1 maand geleden
  Genk had alle geluk van de wereld! 2 keer over de middenlijn en 2 goals, 2 penalty's tegen hen niet gefloten voor hands! Maar troost jullie zonder tegenslagen(arbitrage, VAR en KBVB) is Club Brugge niet meer te stoppen! resultaat: hoogst aantal doelpunten, met straten verre voorsprong, en laagste tegendoelpunten, moet ik nog meer vertellen?
 • alfons moons

  1 maand geleden
  Beste Silvanus ! Euh Brugge speelde wel degelijk met Belgen in de ploeg ! ( Mechele, Rits, De Ketelaere, Mignolet in de basis ) Bij Genk daarentegen was er één (1) Belg Heynen in de basis ! Je moet wél weten over wat je praat hé !
 • frankie bressinck

  1 maand geleden
  Genk met eigen volk? Ze speelden met 1 Belg (Heynen), de verdediging was volledig Zuid-amerikaans! Genk staat toch bekend om zijn jeugdwerking? Hebben die dan geen enkele jonge verdediger die Belgisch is? En als ze dan zeer goed waren, die Cuesta verloor veel duels en iemand buitenspel zetten daar heeft die blijkbaar nog nooit van gehoord!
 1. Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

  Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

 2. Clement na nederlaag op Sclessin: "Het wordt heel bizar"
  Play

  Clement na nederlaag op Sclessin: "Het wordt heel bizar"