Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Geen Racing Genk-KV Mechelen, match uitgesteld nadat Pro League eerder nieuwe coronaregels goedkeurde

Jupiler Pro LeagueRacing Genk-KV Mechelen gaat morgen niet door. De Algemene Vergadering van de Pro League keurde vandaag een nieuwe regeling goed voor het uitstellen van wedstrijden ten gevolge van Covid-19. Deze nieuwe regel moet het voor clubs die gebukt gaan onder het coronavirus makkelijker maken om wedstrijden uit te stellenDat blijkt nu dus ook.

23 reacties

 • Van helshoecht Lisette

  4 maanden geleden
  Leg dan heel de competitie een maand stil als ze niet willen spelen en geen vertrouwen hebben in hun kern
 • Karel Rutjens

  4 maanden geleden
  Hopelijk komt Mechelen op het einde geen 3 punten tekort voor PO2. Van een Genk supporter
 • Peter Persijn

  4 maanden geleden
  +30 spelers in de kern maar we kunnen niet spelen , wat doen die daar dan allemaal , nooit begrepen . En is voor alle ploegen en landen zo .
 • Dirk Hermans

  4 maanden geleden
  Ze hadden beter eerste 2 speeldagen na winterstop uitgesteld.
 • rik casteleyn

  4 maanden geleden
  Moet met terugwerkende kracht zijn . Ploegen die speelden omdat ze verplicht werden en spelen onder voorbehoud : uitslagen worden vernietigd en opnieuw gespeeld.
 1. “Union trotseerde met gemak de toenemende druk als leider, maar laat zich nu bij de eerste grote narigheid betrappen op irritatie en zenuwachtigheid”
  PREMIUM
  Jupiler Pro League
  23

  “Union trotseerde met gemak de toenemende druk als leider, maar laat zich nu bij de eerste grote narigheid betrappen op irritatie en zenuwach­tig­heid”

  Neem het Union niet kwalijk: zonder speerpunten Undav en Vanzeir valt puntenverlies tegen Eupen (0-0) niet uit de lucht. Met nog vier duels zonder Vanzeir lijkt Union de rit tot de Champions’ play-offs te moeten uitzweten. Verandert na de flow ook de mindset? De club zet zijn stekels wat op naar de buitenwereld, ziet onze watcher Bart Fieremans.