De spelers van OH Leuven warmden zich nog op deze namiddag. Rechts: T2 Steven Defour werkte met KVM louter een training af in Mechelen.
Volledig scherm
De spelers van OH Leuven warmden zich nog op deze namiddag. Rechts: T2 Steven Defour werkte met KVM louter een training af in Mechelen. © Belga/VTM Nieuws

Geen OHL - KVM. Brys: “Er moest gespeeld worden” - Defour: “Beloften erbij halen? Zij zitten niet in testprotocol”

Jupiler Pro LeagueGeen OH Leuven - KV Mechelen vandaag. Deels uit noodzaak, maar vooral als statement. Malinwa kreeg gisteren namelijk geen uitstel van de Pro League, ondanks positieve testen bij de eerste keeper en de reservedoelman. “Dat konden we niet aanvaarden. Als directie waren we zeer teleurgesteld in de beslissing van de kalendercommissie”, zo zegt CEO van KVM, Frank Lagast.

75 reacties

 • Jose Van Hauwaert

  4 maanden geleden
  @Frederik Lootens. 3 - 0 zal wel genoeg en juister zijn zeker. U loopt 15 jaar achter maat. Groeten nog.
 • David Van der Auwera

  4 maanden geleden
  Respect voor kv. Pro league stel orde op zaken!
 • Frank Van Driessche

  4 maanden geleden
  De bond maakt regels die ze zelf niet volgen!
 • Mieke Dessein

  4 maanden geleden
  Voetbal staat toch niet boven corona waar zijn we mee bezig
 • Owen Degrave

  4 maanden geleden
  Je wilt niet spelen omdat je het een te grootte risico vind voor COVID maar een training doe je dan wel. Kies dan om je training ook uit te stellen en mondmaskers te dragen (zeker als je met ondersteunend personeel staat te praten langs de zijkant). Hetzelfde voor de buitenlandse stage (als je amper 14 spelers had wegens covid, misschien die dan ook uitstellen en caurantaine?)
 1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.