Photo News
Volledig scherm
© Photo News
KV Mechelen KVM
0
EINDE
0
KRC Genk GNK

Geen doelpunten tussen Mechelen en Genk, Club Brugge kan morgen weer lachende derde zijn

Jupiler Pro LeagueGeen goals Achter de Kazerne. Racing Genk is niet verder geraakt dan een 0-0-gelijkspel tegen KV Mechelen. Club Brugge kan mits winst morgen tegen Standard wéér verder uitlopen.

10 reacties

 • John De roo

  2 jaar geleden
  Rik ,.Dat is de JPL , met wisselvallig bedoel ik het niveau of vond je de match tegen Cercle goed misschien.Als je dat spelpeil haalt op Europees niveau ben je een vogel voor de kat.Het enige wat ik zeg is dat club van de toren blaast dat ze iets willen betekenen in Europa ,als je dan ziet dat ze hun beste spelers wegdoen in de winter aan hun marktwaarde dan nog en vervangen door een veteraan en een jonge gast zonder matchritme voor een paar maanden zonder aankoopoptie dan gaat het niet lukken.
 • Rik Cappelle

  2 jaar geleden
  Richard ik ken alleszins 3 ploegen, 2 blauwe en 1 paarse, die bekwaam zijn om dat voorstel in te dienen. Opgepast hé !
 • Rik Cappelle

  2 jaar geleden
  Ja De Roo om 27 op 30 te halen moet ge inderdaad 'zeer wisselvallig' bezig zijn. Leg het stil hé man.
 • Karel Dierckx

  2 jaar geleden
  36 punten los aan het eind van de reguliere competitie zal er niet in zitten, Kris Leynen (Club kan nog max 30 punten pakken, match tegen Standard meegeteld). Maar met maar 18 punten te verdienen in de playoffs dit jaar is het al weinig realistisch om meer dan 6 punten goed te maken. Als Club alle thuismatchen wint is dat al niet meer mogelijk. Als het verschil nog altijd 12+ punten is voor de halvering is de race gelopen.
 • Richard Van Cauwenberghe

  2 jaar geleden
  Volgend jaar punten voor de play offs delen door 5 als anderen kans willen maken
 1. “In Porto nog de regisseur, in Luik slenterend. Hans Vanaken maakte een zondagswandeling, zonder drive”
  PREMIUM
  Jupiler Pro League
  28

  “In Porto nog de regisseur, in Luik slenterend. Hans Vanaken maakte een zondagswan­de­ling, zonder drive”

  Dé uitslag van afgelopen voetbalweekend was natuurlijk de 3-0-zege van Standard tegen Club Brugge en daar heeft ook Marc Degryse wel wat over te zeggen. “Je wil niet te veel van dit soort katertjes oplopen na een Europese triomf”, klinkt het bij onze huisanalist, die scherp was voor Vanaken maar wel met lof zwaaide naar Standard en coach Ronny Deila.
 2. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.