Andy Najar met Romelu Lukaku.
Volledig scherm
Andy Najar met Romelu Lukaku. © instagram

FT België: Romelu Lukaku: "Ooit keer ik terug naar Anderlecht" - Coucke niet opgezet met berichtgeving rond Anderlecht en Oostende

SportHoelang ligt de middenvelder van jouw favoriete ploeg in de lappenmand? Een speler die een schorsing moet uitzitten voor een belangrijke wedstrijd? Al het grote en minder grote nieuws over de Belgische voetbalclubs lees je in onze dagelijkse rubriek Football Talk België.

15 reacties

 • eric debanne

  3 jaar geleden
  Om er te wonen mss ? Maar voor de rest praat in de wind ! Lukakoe een goeie spits maar geen wereldspits eh !
 • jenny charels

  3 jaar geleden
  Lukaku, nog eentje die droomt om te komen uitbollen en veel geld te scheppen terwijl hij geen stap meer vooruit kan zetten. Het is hem waarschijnlijk ontgaan dat over een week een nieuw bestuur aantreedt die een andere politiek dan overbetaalde vedetten zal aankleven.
 • Carol Vander Cruyssen

  3 jaar geleden
  Seraing... Licentie voor 1B? Met 132 supporters zullen ze ze daar graag zien komen. Toeschouwersaantallen in de 1ste klasse amateur zijn dramatisch. Overleven op middellange termijn wordt daar schier onmogelijk.
 • Bart Karmel

  3 jaar geleden
  Haha wat een bende jaloerse bokken hier. Een paars jeugdtalent, een van de beste spitsen ter wereld. Een Rsca man, trouw aan zijn roots. Om jaloers op te zijn he als jouw club zo geen spelers heeft opgeleid ))
 • marc castermans

  3 jaar geleden
  Ga naar club daar is elke duim welkom.