Photo News
Volledig scherm
© Photo News

FT België: Geen kruisbandletsel voor Matthys - Simons blaast 41 kaarsjes uit

Football Talk BelgiëHoelang ligt de middenvelder van jouw favoriete ploeg in de lappenmand? Een speler die een schorsing moet uitzitten voor een belangrijke wedstrijd? Een zomeraankoop die tegenvalt en meteen op de transferlijst belandt? Al het grote en minder grote nieuws over de Belgische voetbalclubs lees je in onze dagelijkse rubriek Football Talk België. 

12 reacties

 • Roos Desreveaux

  4 jaar geleden
  het duo janssens en de condé zoeken een nieuwe trainer na het oneervol ontslag van stuyvenberg.na een jaar al buiten, in genk vermoorden ze daar de trainers, been, maes, ferrera, en nu azen ze op clement en thijs, 2 goede trainers in wording.dat ze maar van die twee mensen met hun poten van af blijven. of zal het geld weer het nodige doen, hopelijk hebben clement en thijs genoeg verstand en dat geloof ik wel
 • johan ruell

  4 jaar geleden
  misschien Mourinho eens proberen of ... Guardiola
 • fer brion

  4 jaar geleden
  Een meevaller dat de vaudeville die voetbal heet voor dagelijks amusement zorgt.
 • Raf Vertongen

  4 jaar geleden
  Goed gezegd joske, Clement moet ook beseffen dat hij pas een geloofwaardige trainer zal blijven als hij zijn contract respecteerd. Bob Peeters heeft bewezen hoe het niet moet
 • Guido van driel

  4 jaar geleden
  Zolang het duo Janssens- de condé er de baas denkt te zijn wordt het niks bij Genk. Een nieuwe trainer gaat daar geen verandering in kunnen brengen. Men had Maes zijn werk moeten laten afmaken. Jos Vaesen waar ben je .....?
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.