Volledig scherm
© BELGA

FT België (17/09). Buffalo werkt zichzelf naast de selectie - Omstreden spandoek bezorgt Antwerp zware boete

Jupiler Pro LeagueHoelang ligt die bepaalde middenvelder in de lappenmand? Wie moet toekijken vanop het strafbankje? En welke zomeraankoop moet het waarmaken? Al het grote en minder grote nieuws over de Belgische voetbalclubs lees je in onze dagelijkse rubriek Football Talk België.

26 reacties

 • gert lans

  3 jaar geleden
  Wansmakelijke spandoeken mogen alléén door Standard “ supporters” getoond worden én dan het slachtoffer én zijn club nog met rood bestraffen zo werkt de voetbalbond van maffia VARhaeghe !
 • Nicolas Van Hoecke

  3 jaar geleden
  Men moet leren voetbal en de "echte" wereld van elkaar te scheiden. Is gewoon een heel andere sfeer. Ik zie niet echt veel verkeerd aan het spandoek. Er is al erger geweest. Dat het bewust of onbewust in die minuut was is natuurlijk niet het slimste
 • Sven Kerstens

  3 jaar geleden
  Veel te kleine boete s! 300000 zou beter zijn. Al is het maat om al die politie enz... te betalen die de gemeenschap nu bakken geld kost voor een sportclubs die niks te betekenen op Europees en nog minder op wereld niveau. Een hoop pannenkoeken zijn het.
 • Peter Debrouwer

  3 jaar geleden
  Haal die paar marginale would-be-supporters er uit en laat den Antwerp mee strijden in België. Een ploeg die gerust minimum top vijf mag ambiëren . FCB-supporter
 • Erik De jongh

  3 jaar geleden
  Heb de indruk dat er supporters van enkele ploegen met schrik zitten nu stamnummer 1 goed draait , benieuwt naar de boete van Standart en Charleroi voor Bengaals vuur tijdens de mach van vrijdan ll.
 1. Van den Bergh danst niet uit respect voor overleden prins Philip
  Play

  Van den Bergh danst niet uit respect voor overleden prins Philip

 2. "Ongelooflijk!": ook Portugees José de Sousa smijt ninedarter op Premier League darts
  Play

  "Ongeloof­lijk!": ook Portugees José de Sousa smijt ninedarter op Premier League darts