BELGA
Volledig scherm
© BELGA
KAS Eupen EUP
1
EINDE
1
Excel Moeskroen MOU
 • 32' Goal Imad Faraj
 • Matías Silvestre Goal 68'

Eupen laat na de wedstrijd af te maken en moet zo tevreden zijn met een puntje tegen Moeskroen

Jupiler Pro LeagueEupen heeft de kans gemist om januari met een zege af te sluiten. De Panda’s verwierven voldoende kansen om de klus te klaren, maar Prevljak was deze keer niet bij de zaak. Moeskroen onderging één helft de match, maar kon na de rust het evenwicht herstellen. Zowel op het veld als op het scorebord.

0 reacties

 1. Marc Degryse genoot met volle teugen van “machine” Genk: “El Khannouss en Trésor kwamen Anderlecht tonen wat écht talent is”
  PREMIUM
  Jupiler Pro League
  12

  Marc Degryse genoot met volle teugen van “machine” Genk: “El Khannouss en Trésor kwamen Anderlecht tonen wat écht talent is”

  Onze huisanalist Marc Degryse schenkt in zijn terugblik op het voorbije voetbalweekend aandacht aan Genk en Union, volgens hem “zonder enige twijfel de twee beste ploegen”. “Het verschil tussen Genk en Anderlecht was imméns. Al wat Genk heeft - intensiteit, duelkracht, evenwicht - dat mist Anderlecht.” Daarnaast heeft Degryse het ook over de topper tussen Club en Antwerp - “die viel wat tegen” - en over het wangedrag van supporters. “Het is aan de Pro League om ervoor te zorgen dat die mannen de stadions niet meer binnen raken.”