En toen werd scheidsrechtersbaas Layec teruggefloten door eigen departement: “Hij heeft misschien niet alle beelden kunnen zien”

Jupiler Pro League“Wel een penalty, geen fout van de VAR”, zei scheidsrechtersbaas Bertrand Layec over de duwfout op Charles De Ketelaere in Anderlecht-Club Brugge. Maar de scheidsrechtersbaas wordt nu zélf teruggefloten door zijn eigen departement.

305 reacties

 • Benny Coomans

  1 maand geleden
  schaf die geldverslindende var dan maar volledig af, wat de meerwaarde hiervan eigenlijk is, is mij nog altijd duidelijk, dan mogen ze niet ingrijpen, dan doen ze er meer dan 10 minuten over om te kijken of iemands kleine teen al dan niet buitenspel staat, wat in godsnaam is een clear error, buitenspellijn die niet kan getrokken worden omwille van te weinig camera's,...
 • Rik Cappelle

  2 maanden geleden
  alfons ik ben het 100% met u eens en dat zeg ik als echte Club fan. En ik wil er nog aan toevoegen dat Teuma de beste speler is op de Belgische velden en dat Lazare Amani de meest onderschatte speler is.
 • Luc Mahieu

  2 maanden geleden
  De 16% die zeggen dat dit geen strafschop was kennen dus geen snars van voetbal.
 • Andre Mampaey

  2 maanden geleden
  jullie vergeten een ding , het was wel tegen Anderlecht hé ,en dat maakt een groot verschil .
 • Erwin Mertens

  2 maanden geleden
  100% penalty voor club Brugge. Sommigen (Anderlecht supporters ?) vinden de duw op Amuzu ook penalty maar de duw gebeurt buiten de grote rechthoek. Het is niet omdat Amuzu valt in de grote rechthoek dat het penalty is.
 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.