De Jupiler Pro League is zelfs in Trinidad en Tobago te zien.
Volledig scherm
PREMIUM
De Jupiler Pro League is zelfs in Trinidad en Tobago te zien. © Photo News

En plots kunnen ze in 157 landen naar Belgisch voetbal kijken: “Meer geld en meer aanzien voor onze clubs”

Jupiler Pro LeagueVan Groenland over Zuid-Afrika tot Nieuw-Zeeland: ook in de uithoeken – en in totaal 157 landen over de wereld – is het Belgisch profvoetbal te zien. Topmatchen integraal op tv of voetbalclips wereldwijd online: valt de waarde voor onze (top)clubs zo op te krikken?

21 reacties

 • Johan Billiet

  1 jaar geleden
  Groot verschil tussen kunnen en willen kijken...ik heb mijn PlaySports abonnement bij het begin van dit jaar eruit gegooid...
 • Dany Herman

  1 jaar geleden
  Best op tv kijken, ter plaatse kun je een brok beton op uw kop krijgen Zo armtierig zijn de stadions Ooit gaan ze publiek moeten verbieden wegens onveilig
 • marc van de poel

  1 jaar geleden
  Meer centen voor het mediacontract? Leuk voor Anderlecht en Club Brugge, zeker?
 • jan boden

  1 jaar geleden
  Zelfs in België wordt daar niet naar gekeken.
 • Jean Petermans

  1 jaar geleden
  De enige reden om het Belgisch voetbal te kijken zal vooral voor weddenschapsdoel zijn, voor het sportieve moeten zulken het zeker niet doen.
 1. Union krijgt forfaitzege na gestaakte match tegen Beerschot: “Er is met de ketting van een kettingzaag gegooid”
  Play
  Belgisch voetbal
  91

  Union krijgt forfaitze­ge na gestaakte match tegen Beerschot: “Er is met de ketting van een ketting­zaag ge­gooid”

  Union mag zich drie punten rijker rekenen. De Disciplinaire Raad voor het Profvoetbal deed gisteren uitspraak na de gestaakte match van zondag. Zoals verwacht legt het Beerschot een forfaitnederlaag op. Hiermee wordt de vordering van het Bondsparket gevolgd. Union start zo met drie punten voorsprong op Club aan de play-offs. De zitting bracht ook heel wat opvallende details aan het licht, zo zou er met de ketting van een kettingzaag zijn gegooid richting politie en Unionfans, maar ook met muntstukken, bakstenen, flessen en aanstekers.
 2. Beerschot vergadert vanavond over actieplan na rellen: “Dit ondermijnt de toekomst van de club, ook prins Abdullah stelt zich vragen”
  Belgisch voetbal
  15

  Beerschot vergadert vanavond over actieplan na rellen: “Dit ondermijnt de toekomst van de club, ook prins Abdullah stelt zich vragen”

  Beerschot is bezig de relschoppers op Union te identificeren om de schade op te verhalen en ze een levenslang stadionverbod op te leggen. Ook partners en investeerders van de club willen zich niet identificeren met dat wangedrag. “Ons bestuur zal er alles aan moeten doen om hen te overtuigen dat we hier krachtig tegen zullen optreden”, zegt voorzitter Francis Vrancken.