Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Standard STA
1
EINDE
1
KV Kortrijk KVK
 • 82' Goal Merveille Bokadi
 • Marlos Moreno Goal 52'

Elsner kan niet winnen tegen ex-ploeg Kortrijk: Sloveen speelt voor de derde keer gelijk met Standard

Jupiler Pro LeagueStandard en Luka Elsner blijven op zoek naar hun allereerste competitiezege samen. Standard kon pas in de slotfase een vierde thuisnederlaag ontlopen toen de ingevallen Bokadi de 1-1 maakte. Kortrijk klom net na rust via Moreno op voorsprong, maar wist die 0-1 net niet vast te houden. Standard dreigt morgen nog iets verder weg te zakken in de rechterkolom.

5 reacties

 • eric debanne

  3 maanden geleden
  Sterk van Kortrijk dik verdient ...! Ze hebben leye weggedaan en wat is er nu verbeterd ..🙄...? De enige schuldigen zijn de spelers te weinig kwaliteit geen karakter geen collectief enz... Ze gaan serieus hun best mogen doen om in de play-offs 1 te geraken vrees ik !
 • Fabien Vansuyt

  3 maanden geleden
  Kortrijk was de laatste 20 minuten nergens meer. Gelukkig voor hen mist Standard twee mooie kansen. En dat de Var niet tussen komt bij hands en duwfouten, tja ze konden het tenminste eens bekijken.
 • Gilbert Vermeersch

  3 maanden geleden
  Volhouden Kortrijk.
 • sharon mattheus

  3 maanden geleden
  Waar is Lestienne eigenlijk naartoe, niet meer bij Standard?
 • Willy Naegels

  3 maanden geleden
  Komaan Standard!
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.