Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Standard STA
1
EINDE
1
KV Kortrijk KVK
 • 82' Goal Merveille Bokadi
 • Marlos Moreno Goal 52'

Elsner kan niet winnen tegen ex-ploeg Kortrijk: Sloveen speelt voor de derde keer gelijk met Standard

Jupiler Pro LeagueStandard en Luka Elsner blijven op zoek naar hun allereerste competitiezege samen. Standard kon pas in de slotfase een vierde thuisnederlaag ontlopen toen de ingevallen Bokadi de 1-1 maakte. Kortrijk klom net na rust via Moreno op voorsprong, maar wist die 0-1 net niet vast te houden. Standard dreigt morgen nog iets verder weg te zakken in de rechterkolom.

5 reacties

 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Sterk van Kortrijk dik verdient ...! Ze hebben leye weggedaan en wat is er nu verbeterd ..🙄...? De enige schuldigen zijn de spelers te weinig kwaliteit geen karakter geen collectief enz... Ze gaan serieus hun best mogen doen om in de play-offs 1 te geraken vrees ik !
 • Fabien Vansuyt

  1 jaar geleden
  Kortrijk was de laatste 20 minuten nergens meer. Gelukkig voor hen mist Standard twee mooie kansen. En dat de Var niet tussen komt bij hands en duwfouten, tja ze konden het tenminste eens bekijken.
 • Gilbert Vermeersch

  1 jaar geleden
  Volhouden Kortrijk.
 • sharon mattheus

  1 jaar geleden
  Waar is Lestienne eigenlijk naartoe, niet meer bij Standard?
 • Willy Naegels

  1 jaar geleden
  Komaan Standard!
 1. BEKIJK. Boyata uitgefloten door Club-fans na pijnlijke fouten, Trésor en Raskin goed voor héérlijke acties en penaltyfestival
  Play
  Jupiler Pro League
  21

  BEKIJK. Boyata uitgeflo­ten door Club-fans na pijnlijke fouten, Trésor en Raskin goed voor héérlijke acties en penaltyfes­ti­val

  Een avond om heel snel te vergeten, werd het voor Dedryck Boyata zaterdag. Met een dramatische terugspeelbal aan de basis van de Oostendse aansluitingstreffer, met een penaltyfout aan de basis van de gelijkmaker. Gelukkig voor de Rode Duivel dat Club de scheve situatie nog kon ombuigen, of het fluitconcert aan zijn adres had nog veel harder weerklonken op Jan Breydel.