Hein Vanhaezebrouck.
Volledig scherm
Hein Vanhaezebrouck. © Photo News

Eleven Sports reageert op uitlatingen Vanhaezebrouck: “Wij zijn niet wereldvreemd”

Jupiler Pro LeagueEleven Sports reageert verbaasd op de uitlatingen van Hein Vanhaezebrouck, die donderdag opperde dat er “voor Eleven geen beperkingen zijn” en zich afvroeg of de sportzender “op een andere wereld leeft”.

9 reacties

 • luc vanuytsel

  1 dag geleden
  Hoe die prutsers aan da contract komen is mij een raadsel…of moet hier ook onder tafel geboden worden?
 • rene de mondt

  2 dagen geleden
  Weet het altijd beter
 • Frans Andries Frans

  3 dagen geleden
  De logica begint waar de voetbalbond en hun Jupilerfiliaal eindigt.
 • Raf Bon

  3 dagen geleden
  Terug zoals vroeger, wedstrijden op zaterdagavond om 20u, en enkele zondagavond om 20u. Er wordt niet naar de gewone man gekeken die in ploegen staat de werken, en al zeker niet bij wedstrijden door de week.
 • dretie munkies

  3 dagen geleden
  De logica ware dat ALLE voetbalwedstrijden met minstens een maand worden uitgesteld en de play-offs gewoon worden afgeschaft !
 1. KV Kortrijk legt een zwak KV Oostende met 0-2 over de knie, Vandendriessche doet de netten trillen tegen zijn ex-ploeg
  Jupiler Pro League
  1

  KV Kortrijk legt een zwak KV Oostende met 0-2 over de knie, Vanden­dries­sche doet de netten trillen tegen zijn ex-ploeg

  Een gemakkelijke overwinning voor KV Kortrijk tegen een erg matig KV Oostende. Aanvoerder Kristof D’Haene deed net voor de rust de netten trillen. Een mooi moment voor de linksachter van KV Kortrijk. Hij speelde vandaag zijn 200ste wedstrijd voor KVK. Kevin Vandendriessche - die 216 wedstrijden speelde voor KVO - maakte er met een knappe hakbal 0-2 van. KVK doet een goede zaak in het klassment, KVO moet stilaan naar onder beginnen kijken.
 2. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.