Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Westerlo WES
2
EINDE
0
Zulte Waregem ZWA
 • 9' Goal Nacer Chadli
 • 47' Goal Lyle Foster

Efficiënt Westerlo duwt onmachtig Zulte Waregem nog dieper in de put

Jupiler Pro LeagueWesterlo pakte een vijfde zege in tien wedstrijden, Zulte Waregem leed in het Kuipje al zijn zevende nederlaag van het seizoen. Jonas De Roeck zag Chadli en Foster allebei met het hoofd scoren en daarmee voor quasi maximale efficiëntie zorgen. Voor Mbaye Leye werd het een frustrerend avondje in de Kempen. Steeds luider klinkt de vraag hoe de immer positieve Senegalees het alweer onmachtige Zulte Waregem uit het sukkelstraatje zal kunnen leiden.

1 reactie

 • Frederic Desloovere

  4 maanden geleden
  Zal tijd worden om in te grijpen bestuur er zit niets van lijn in de ploeg je moet het toch zien en wanneer gaan praten met gano hij en vossen waren goed voor veel doelpunten maar als er geen systeem in de ploeg zit gaat met heel de ploeg niet lukken Tijd om de ogen te open of komt niet meer goed bestuur open jullie ogen
 1. Lijdensweg met een grote L: Björn Engels is nu al bijna jaar out en comeback is nog niet meteen in zicht
  PREMIUM
  JUPILER PRO LEAGUE

  Lijdensweg met een grote L: Björn Engels is nu al bijna jaar out en comeback is nog niet meteen in zicht

  Zoek in de bekerselectie van Antwerp voor Genk eens te meer niet naar de naam van Björn Engels. De verdediger staat nu al bijna een jaar geblesseerd aan de kant en het is niet te voorspellen hoe lang dat nog zal duren: “Dit vreet aan hem.” Hoe zit het trouwens met de financiële ‘schade’ voor een speler bij zo’n langdurige afwezigheid? “Het is niet omdat je maandenlang geen matchen speelt dat je niet hebt ‘gewerkt’.”