Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Westerlo WES
2
EINDE
0
Zulte Waregem ZWA
 • 9' Goal Nacer Chadli
 • 47' Goal Lyle Foster

Efficiënt Westerlo duwt onmachtig Zulte Waregem nog dieper in de put

Jupiler Pro LeagueWesterlo pakte een vijfde zege in tien wedstrijden, Zulte Waregem leed in het Kuipje al zijn zevende nederlaag van het seizoen. Jonas De Roeck zag Chadli en Foster allebei met het hoofd scoren en daarmee voor quasi maximale efficiëntie zorgen. Voor Mbaye Leye werd het een frustrerend avondje in de Kempen. Steeds luider klinkt de vraag hoe de immer positieve Senegalees het alweer onmachtige Zulte Waregem uit het sukkelstraatje zal kunnen leiden.

1 reactie

 • Frederic Desloovere

  4 maanden geleden
  Zal tijd worden om in te grijpen bestuur er zit niets van lijn in de ploeg je moet het toch zien en wanneer gaan praten met gano hij en vossen waren goed voor veel doelpunten maar als er geen systeem in de ploeg zit gaat met heel de ploeg niet lukken Tijd om de ogen te open of komt niet meer goed bestuur open jullie ogen
 1. “Meneer Parys, het is aan u”: onze chef voetbal ziet hoe het Belgisch voetbal doodziek is
  Play
  PREMIUM
  Jupiler Pro League
  38

  “Meneer Parys, het is aan u”: onze chef voetbal ziet hoe het Belgisch voetbal doodziek is

  Een nieuwe speeldag in de Jupiler Pro League, nieuwe wantoestanden in de tribunes. Dit weekend waren het opnieuw de vuurpijlen die langs alle kanten onze velden opvlogen. Onze chef voetbal Niels Poissonnier stelt vast dat het product Belgisch voetbal niet ziek maar doodziek is. “Het wordt dringend tijd dat Parys zijn woorden inruilt voor daden. En met hem al onze (verongelijkte) profclubs en de overheid.”
 2. Marc Degryse genoot met volle teugen van “machine” Genk: “El Khannouss en Trésor kwamen Anderlecht tonen wat écht talent is”
  PREMIUM
  Jupiler Pro League
  12

  Marc Degryse genoot met volle teugen van “machine” Genk: “El Khannouss en Trésor kwamen Anderlecht tonen wat écht talent is”

  Onze huisanalist Marc Degryse schenkt in zijn terugblik op het voorbije voetbalweekend aandacht aan Genk en Union, volgens hem “zonder enige twijfel de twee beste ploegen”. “Het verschil tussen Genk en Anderlecht was imméns. Al wat Genk heeft - intensiteit, duelkracht, evenwicht - dat mist Anderlecht.” Daarnaast heeft Degryse het ook over de topper tussen Club en Antwerp - “die viel wat tegen” - en over het wangedrag van supporters. “Het is aan de Pro League om ervoor te zorgen dat die mannen de stadions niet meer binnen raken.”