Deniz Undav en Dante Vanzeir.
Volledig scherm
PREMIUM
Deniz Undav en Dante Vanzeir. © Sebastian Van Berkel

Een babbel met Undav & Vanzeir, het olijkste en productiefste spitsenduo van België: “Ik ben een mix tussen Benzema en Lukaku” - “En ‘dikke’ Ronaldo, zeker?”

UnionDe Laurel & Hardy van Union Saint-Gilloise. Deniz Undav (25) en Dante Vanzeir (23), het olijkste - en het productiefste - spitsenkoppel uit de Jupiler Pro League. “Union in de top vier? Ik scheer mijn baard af. En jij moet helemaal kaal.”

0 reacties

 1. “Meneer Parys, het is aan u”: onze chef voetbal ziet hoe het Belgisch voetbal doodziek is
  Play
  PREMIUM
  Jupiler Pro League
  38

  “Meneer Parys, het is aan u”: onze chef voetbal ziet hoe het Belgisch voetbal doodziek is

  Een nieuwe speeldag in de Jupiler Pro League, nieuwe wantoestanden in de tribunes. Dit weekend waren het opnieuw de vuurpijlen die langs alle kanten onze velden opvlogen. Onze chef voetbal Niels Poissonnier stelt vast dat het product Belgisch voetbal niet ziek maar doodziek is. “Het wordt dringend tijd dat Parys zijn woorden inruilt voor daden. En met hem al onze (verongelijkte) profclubs en de overheid.”
 2. BEKIJK. Boyata uitgefloten door Club-fans na pijnlijke fouten, Trésor en Raskin goed voor héérlijke acties en penaltyfestival
  Play
  Jupiler Pro League
  21

  BEKIJK. Boyata uitgeflo­ten door Club-fans na pijnlijke fouten, Trésor en Raskin goed voor héérlijke acties en penaltyfes­ti­val

  Een avond om heel snel te vergeten, werd het voor Dedryck Boyata zaterdag. Met een dramatische terugspeelbal aan de basis van de Oostendse aansluitingstreffer, met een penaltyfout aan de basis van de gelijkmaker. Gelukkig voor de Rode Duivel dat Club de scheve situatie nog kon ombuigen, of het fluitconcert aan zijn adres had nog veel harder weerklonken op Jan Breydel.