Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Dury: “Het is alleen de vraag wannéér Club kampioen wordt”

Jupiler Pro LeaguePhilippe Clement begon ervan te blozen. Na afloop stak collega Francky Dury één grote lofzang af voor zijn tegenstander.

9 reacties

 • Dirk Loockx

  2 jaar geleden
  Het is niet dat Dury het tactisch niet goed bekeken heeft, het is gewoon dat hij niet die kwaliteiten in de ploeg heeft om Club af te stoppen. Als Vormer diep ging konden de ZW middenvelders gewoon niet volgen. En Vanaken veel meer ruimte, omdat ze hem ook niet konden volgen. Simpel, een klasse beter, maar dat is geen schande, dit Club speelt er los door dit jaar. En dat heeft Dury ook gezien. En wie daar moeite mee heeft ,heeft pech.
 • André Christiaens

  2 jaar geleden
  @danny buyse, ik ken nu wel iets van voetbal, dat FCB met 0-5 kon winnen is een ander gegeven, maar het is niet zo. Het was echt armzalig om zien, ik ben sup van FCB, als je op de 94' maar uw 2de doelpunt maakt wat ben je dan, dan ben je niet beter dan Zulte. Club heeft 4 maal op doel geschoten, meters naast, ben je dan dominant in het spel. Wat hebben de twee buiten spelers er van gebakken, nul comma nul, er is geen enkele hoekschot goed getrapt geweest.
 • Paul Van den Bruel

  2 jaar geleden
  Al die open kansen door Club missen is tegenwoordig het groot mankement bij Club. Eén van de volgende speeldagen zal het daardoor eens volledig mislopen. Dat is de reden waarom ze nog ver van kampioen zijn.
 • danny buyse

  2 jaar geleden
  @André, Club was de veel betere en dominante ploeg door meer dan 60% balbezit. Als een speler alleen op de doelman afgaat en hij schiet hem naast noemt u dat dan geen doelkans enkel en alleen maar omdat hij hem naast schiet? Dat is dan de eerste keer dat ik dat in mijn leven hoor. Als Club maar aan 70% had afgewerkt wonnen ze makkelijk met 0-5. Nu hadden ze aan 25% afgewerkt.
 • Tom Haezebrouck

  2 jaar geleden
  André Christiaens heb jij de wedstrijd eigenlijk wel gezien. Ze kwamen er niet aan te pas en volgens mij ben jij geen fcb supporter.
 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!