Rapha Holzhauser.
Volledig scherm
Rapha Holzhauser. © Photo News

Duel Standard-Beerschot krijgt nieuwe speeldatum, geen forfaitzege voor hekkensluiter in 1A

Jupiler Pro LeagueHet Disciplinair Comité van de voetbalbond heeft beslist dat de onlangs uitgestelde wedstrijd Standard-Beerschot toch moet worden gespeeld. Beerschot, dat hoopte op een forfaitzege, gaat in beroep bij het Belgische Arbitragehof voor de Sport (BAS).

14 reacties

 • Marcel De Maesschalck

  2 weken geleden
  Het had eens Beerschot - Standard moeten zijn. Wedden dat de uitspraak niet hetzelfde geweest was ? Trouwens, bij Standard - Waterschei indertijd werden de spelers bestraft en niet de ploegen zoals maar normaal zou geweest zijn..
 • NANCY VAN HANDENHOVE

  2 weken geleden
  Twas te denken, standard moesten al in bevordering gespeeld hebben
 • jonas hulsbosch

  2 weken geleden
  Reglement is reglement, dus forfait was terecht geweest. Maar zoals steeds worden bepaalde clubs altijd bevoordeeld. En dat zal met die hele Propere Handen affaire niet anders zijn. Enkele kleine garnalen straffen en de rest doet rustig verder.
 • Etienne De Bondt

  2 weken geleden
  Als de thuisclub de wedstrijd niet kan doen doorgaan verliest ze de wedstrijd met forfait cijfers en moet ze niet later gespeeld worden waarvoor dienen reglementen anders? Maar zoals in het echte leven regeert het geld.
 • Wendy Vandereyken

  2 weken geleden
  Dat er een politiestaking is geweest en de lokale overheid de wedstrijd verbiedt, kan toch niet de schuld zijn van Standard. Waarom moet de club daarvoor gestraft worden met een forfaitnederlaag? Dat reglement moet dringend herzien worden vind ik.