Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Drie vragen over de vier teams die kans maken op de titel beantwoord: iedereen strijdt mee, maar iedereen heeft huiswerk

Jupiler Pro LeagueDe kaarten voor play-off 1 zijn geschud. Union, Club Brugge, Anderlecht en Antwerp maken onder mekaar uit wie kampioen wordt. Maar wie kan straks de grootste troeven uitspelen? Onze voetbalredactie wikt en weegt. “Club zal het beter moeten doen dan in de competitie tegen Union.”

11 reacties

 • gaston bergmans

  2 maanden geleden
  prins albert 1 van lovendgehem en omstreken we weten het al dat jij een hekel hebt aan brugge , je leeft nog teveel in de tijd van vercauteren coeck lozano enz...en jou stiefpapa constant vandenstock en stiefzoon kompany,,jou frustraties doordat anderlecht niets meer voorsteld en voorbij gestoken word door union en volgend jaar ook RWDM mag nu wel es stoppen wees eens een keer objectief aub
 • Jacques Leonard

  2 maanden geleden
  Ik hoop dat Union kampioen speelt en reken erop dat Undav en Vanzeir daar een grote rol kunnen in spelen. Maar ook de andere spelers in het team. Het is één topteam, zeker weten met een goede trainersduo.
 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Union verdient om kampioen te worden ...ze waren het al...maar ja 🙄 Anders wordt het club Brugge
 • Boekstaens Gaston

  2 maanden geleden
  Ja Albert van Lovendeghem en als het sportief niet lukt zullen de supporters wel het veld bestormen.
 • Albert de Lovendeghem

  2 maanden geleden
  Ja, Erik Geens, net zoals provincieploeg Brugge dit seizoen. In de eerste ronde eruit. Dus Union moet niets vrezen, ze hebben een groot voorbeeld.