BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Anderlecht AND
1
EINDE
3
Union USG
 • 45'+2' Goal Yari Verschaeren
 • Deniz Undav Goal 20' 62'
 • Lazare Amani Goal 73'

Dramatische start: Anderlecht verliest Brusselse derby tegen Union na blunders achterin

Jupiler Pro LeagueCompetitiestart in mineur voor Anderlecht. Paars-wit ging in eigen huis pijnlijk de boot in tegen promovendus en stadsgenoot Union: 1-3. Vooral achterin was Anderlecht enorm kwetsbaar, Undav strafte twee blunders genadeloos af.

151 reacties

 • eric debanne

  3 maanden geleden
  Middemoter paars-wit heeft gewoon verdiend verloren van een beter en sterker tegenstander ! Union speelde fris technisch voetbal en speelde net als thuis En de verdediging van paars-wit is een echt stuk gruyere ...en ze hebben geen goeie spits gekocht ...
 • Albert de Lovendeghem

  3 maanden geleden
  Kompany moet absoluut blijven. Een jonge trainer met charisma, visie, durf en wars van alle kritiek van mensen zonder voetbalkennis. Kortzichtigheid is eigen aan supporters, meestal omdat het grotere geheel voor hen niet te vatten is. De club gaat verder met Kompany, staat sterker op de rails én zal zijn toppositie opnieuw opnemen. Wie denkt dat het niet snel genoeg gaat, mag supporteren voor Brugge. Nadien kan je nog al bleitend terugkomen.
 • Luc Ver Eecke

  3 maanden geleden
  Weer gelijk vorig jaar competitie begint en ze hebben geen spits ! Topploeg noemen ze dat . En weer altijd opzij en achteruit spelen . En den Vincent komt altijd met zijne zelfde uitleg , en is de enige die het niet ziet . En deze in de tribune van bestuur begrijpen het ook niet zitten bijna te blèten door hun eigen schuld . Wel schrijf maar op snel eruit Europees ook . Triestig als trouwe supporter maar toch verslimt , ga er geen geld aan uitgeven om nog te gaan kijken .
 • ERIK CORNELIS

  3 maanden geleden
  En op Eupen weer verliezen ? en Brugge op Union ,zou mooi zijn.
 • Ivan De Bakker

  3 maanden geleden
  Gelukkig geen 15 minuten extra of Union had er nog twee gemaakt...
 1. ONS RAPPORT. Drie Club-spelers met 7, een 5 voor "heel bleke” De Ketelaere - Antwerp grossiert in zesjes
  PREMIUM
  Jupiler Pro League
  12

  ONS RAPPORT. Drie Club-spe­lers met 7, een 5 voor "heel bleke” De Ketelaere - Antwerp grossiert in zesjes

  Geen winnaar op het veld in Antwerp - Club, al wint blauw-zwart over negentig minuten op punten. Dat reflecteert zich ook in onze spelersbeoordelingen met drie bezoekers die een 7 op 10 krijgen. Bij Club bleef alleen De Ketelaere onder de verwachtingen: ‘CDK’ heeft duidelijk even nood aan wat rust. Geen 7's voor Antwerp, wel veel zessen en ook enkele jongens die ondermaats bleven. Ons individuele spelersrapport.