BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Anderlecht AND
1
EINDE
3
Union USG
 • 45'+2' Goal Yari Verschaeren
 • Deniz Undav Goal 20' 62'
 • Lazare Amani Goal 73'

Dramatische start: Anderlecht verliest Brusselse derby tegen Union na blunders achterin

Jupiler Pro LeagueCompetitiestart in mineur voor Anderlecht. Paars-wit ging in eigen huis pijnlijk de boot in tegen promovendus en stadsgenoot Union: 1-3. Vooral achterin was Anderlecht enorm kwetsbaar, Undav strafte twee blunders genadeloos af.

151 reacties

 • eric debanne

  3 maanden geleden
  Middemoter paars-wit heeft gewoon verdiend verloren van een beter en sterker tegenstander ! Union speelde fris technisch voetbal en speelde net als thuis En de verdediging van paars-wit is een echt stuk gruyere ...en ze hebben geen goeie spits gekocht ...
 • Albert de Lovendeghem

  3 maanden geleden
  Kompany moet absoluut blijven. Een jonge trainer met charisma, visie, durf en wars van alle kritiek van mensen zonder voetbalkennis. Kortzichtigheid is eigen aan supporters, meestal omdat het grotere geheel voor hen niet te vatten is. De club gaat verder met Kompany, staat sterker op de rails én zal zijn toppositie opnieuw opnemen. Wie denkt dat het niet snel genoeg gaat, mag supporteren voor Brugge. Nadien kan je nog al bleitend terugkomen.
 • Luc Ver Eecke

  3 maanden geleden
  Weer gelijk vorig jaar competitie begint en ze hebben geen spits ! Topploeg noemen ze dat . En weer altijd opzij en achteruit spelen . En den Vincent komt altijd met zijne zelfde uitleg , en is de enige die het niet ziet . En deze in de tribune van bestuur begrijpen het ook niet zitten bijna te blèten door hun eigen schuld . Wel schrijf maar op snel eruit Europees ook . Triestig als trouwe supporter maar toch verslimt , ga er geen geld aan uitgeven om nog te gaan kijken .
 • ERIK CORNELIS

  3 maanden geleden
  En op Eupen weer verliezen ? en Brugge op Union ,zou mooi zijn.
 • Ivan De Bakker

  3 maanden geleden
  Gelukkig geen 15 minuten extra of Union had er nog twee gemaakt...
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?