BELGA
Volledig scherm
© BELGA
STVV STV
1
EINDE
2
Club Brugge CLU
 • 24' Goal Robert Bauer
 • Bas Dost Goal 1' 49'

Dost sleept moeizame overwinning uit de brand voor Club Brugge op bezoek bij STVV

Jupiler Pro LeagueHeel overtuigend was het niet, wat Club Brugge in de tweede helft liet zien, maar ze nemen wel de drie punten mee naar huis. Twee doelpunten van Bas Dost volstonden voor de bezoekers tegen STVV. Op naar Manchester City, komende woensdag.

13 reacties

 • Rudy Claes

  3 maanden geleden
  Mooie overwinning van Club. Mogelijk deze avond op 1 daar waar ze horen.🔵⚫
 • Peter Van Engeland

  3 maanden geleden
  Ook de exacte tijd eens op nemen van het gekletst tussen de heren Clement en de 4 de ref (hadden die het al over hun kerstvakantie )
 • Philippe Vanbelleghem

  3 maanden geleden
  Moest 1-6 geweest zijn , toch alweer Bas Dost met 2 goals , hopelijk mag hij spelen op City . De 3 punten zijn alvast binnen.
 • Ronny Cypers

  3 maanden geleden
  Ik heb het al eerder geschreven. Dost moet meer spelen. Hij is een echte spits. Als hij goed aangespeeld wordt is hij de beste van België. Go Dost.
 • dirk naveld

  3 maanden geleden
  1ste helft maakt Club zijn kansen niet af,0-2 of 0-3 kon zomaar. 2de helft sterk STVV. Over gans de wedstrijd gezien verdiende overwinning van Club.
 1. VIDEO. Mignolet gaat de mist in en Tissoudali tovert: dit zijn dé zes hoogtepunten van het weekend
  Play
  Jupiler Pro League
  4

  VIDEO. Mignolet gaat de mist in en Tissoudali tovert: dit zijn dé zes hoogtepun­ten van het weekend

  Een bewogen Jupiler Pro League-weekend. To say the least. Genk-Club Brugge was een hoogstaande topper, waarin Simon Mignolet opnieuw de mist in ging. Anderlecht veerde dan weer recht, Gent-aanvaller Tissoudali toverde en Yves Vanderhaeghe vierde met Cercle de eerste thuiszege. Een dag later zou hij ontslagen worden. Bekijk hierboven dé zes hoogtepunten van speeldag 16!
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.