BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Anderlecht AND
3
EINDE
2
Zulte Waregem ZWA
 • 27' Goal Joshua Zirkzee
 • 61' 73' Goal Lior Refaelov
 • Zinho Gano Goal 25'
 • Jelle Vossen Goal 81'

Dominant Anderlecht maakt het zichzelf moeilijk, maar haalt het van Zulte Waregem dankzij twee knappe goals Refaelov

Derde zege op rij voor Anderlecht. Paars-wit voetbalde dominant en haalde het verdiend van Zulte Waregem: 3-2. Refaelov was de grote man met twee knappe goals. Paars-wit rukt (voorlopig) op naar de top vier.

17 reacties

 • Rik Cappelle

  2 maanden geleden
  Gelukkig voor de voetbalfans stonden er nog 3ex Bruges Boys op het veld om 4x te scoren zo was er toch nog iets te zien in Het Parkske.
 • Jose Van Hauwaert

  2 maanden geleden
  Mits het afmaken van de kansen beter was geweest, stond RSCA nu op kop, maar zoveel kansen missen maakt dan weer dat ze pas 5 de staan.
 • Jozef Van Schuerbeeck

  2 maanden geleden
  Zijn er bijlange nog niet. Krijgen veel te gemakkelijk goals tegen.
 • jan boden

  2 maanden geleden
  @ Ronny Popelier : na Union is Anderlecht nochtans de best scorende ploeg met 34 doelpunten, gemiddeld 2 per wedstrijd dus.
 • Luc Van der Elst

  2 maanden geleden
  3e zege op rij? Tegen Charleroi goed gedaan, maar gelijk en penalty’s tegen seraing om overwinning te claimen en nu winst tegen Zulte Waregem. Ik zou nog niet teveel beginnen zweven.
 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. Van wereldgoals op de Bosuil tot doelpuntenkermis in Mechelen: bekijk hier alle hoogtepunten van speeldag 19
  Play
  Jupiler Pro league

  Van wereld­goals op de Bosuil tot doelpunten­ker­mis in Mechelen: bekijk hier alle hoogtepun­ten van speeldag 19

  Spektakelrijke 19de speeldag in de Jupiler Pro League. Club Brugge won met 1-4 op het veld van OH Leuven, terwijl AA Gent met 4-3 onderuit ging in Mechelen. De wedstrijden van donderdag werden gekruid met absolute wereldgoals - de pegels van Nainggolan en Keita moet u echt gezien hebben. De samenvattingen van alle wedstrijden kan u hieronder bekijken!