Lorin Parys.
Volledig scherm
Lorin Parys. © Jonas Roosens / BELGA

Dit zijn de grote uitdagingen waar Lorin Parys voor staat als CEO van de Pro League: “Geef mij vijf jaar”

De Pro League koos een politiek zwaargewicht om als CEO het profvoetbal te managen. Voor welke grote uitdagingen staat Lorin Parys en hoe wil hij zijn stempel drukken?

11 reacties

 • Berthie Gijsen

  1 jaar geleden
  De politici krijgen overal de goed betaalde jobs .
 • Albert de Lovendeghem

  1 jaar geleden
  Lorin gaat de Augiasstal uitmesten en het wespennest bestrijden. Zijn intelligentie is duidelijk een veelvoud van zijn criticasters die hem niet eens kennen. Zijn skills liggen duidelijk hoger dan van vorige CEO 's van de pro league. Hij is een gemoedelijk man die goed kan luisteren maar toch streng en correct kan optreden. Prima keuze!
 • Aster Di Stefano

  1 jaar geleden
  Zijn eerste daad...RAFC de les gaan lezen over ethiek in het voetbal. Het feit dat Marc Overmars niet veroordeeld is was hij voor het gemak vergeten. De CEO van de oordeelcultuur is gearriveerd. Wanneer gaat men bij de KBVB eens begrijpen dat men een ex voetballer aan de top moet zetten. Als je nooit topvoetballer geweest bent , moet je ver van de topfuncties in de KBVB wegblijven. Dat is nog iets anders dan een bedrijf managen, vraag het eens aan Roland Duchatelet.
 • luc Van Campenhout

  1 jaar geleden
  Van een Professionele Job-hopper gesproken. Op dood spoor bij NVA. Na een almachtig leider heeft een ondervoorzitter niks te zeggen. Wie was er ook weer de vicepresident van Stalin of van Trump ?
 • Lode goyens

  1 jaar geleden
  Postjes, postjes, postjes...alsof die man zich voor die materie ook maar iets interesseert. Zielig.