Guillaume Collard, CEO van Eleven Sports
Volledig scherm
Guillaume Collard, CEO van Eleven Sports © BELGA

Dit weekend geen matchen op Play Sports: nog geen akkoord tussen Telenet en Eleven Sports

Jupiler Pro LeagueTelenet heeft voorlopig geen akkoord kunnen bereiken met Eleven Sports voor het uitzenden van de Jupiler Pro League. Om die reden zal het vanaf volgende week dinsdag 11 augustus een korting toekennen van 10 euro per maand op alle huidige en nieuwe Play Sports-abonnementen zolang er geen overeenkomst bereikt wordt. Ondertussen blijven de onderhandelingen met Eleven wel doorlopen. 

67 reacties

 • bob jansens

  2 jaar geleden
  de houding van Telenet doet mij meer en meer denken aan Nokia: "we are market leader and we know best what our customers want"... als de klanten weggaan omdat je niet weet wat de klanten willen kan het snel bergaf gaan. Dat Telenet geen voetbal uitzendt deze week heeft alles te maken met arrogantie. Zelfs al ben je het niet eens met de opgelegde voorwaarden, dan zorg je tenminste voor een tijdelijke overeenkomst zodat je je klanten niet in de kou laat staan.
 • Danny Buyse

  2 jaar geleden
  @Frits, met HDMI kabel kan je ook. Bij mij heb ik nog een extra probleem. Geen visa, Mastercard en PayPal die je nodig hebt bij Eleven. Ook niet van de slimsten anders hadden ze nog veel meer klanten.
 • Frits Vandenberge

  2 jaar geleden
  @ Jerome Haes. Klopt niet wat u zegt. Eleven kan je vanuit je PC of smartphone perfect chromecasten naar je TV. Werkt prima. Net geprobeerd.
 • Frits Vandenberge

  2 jaar geleden
  @ Gaby Stevens: 10,99 € voor de JPL.
 • JAN CEUPPENS

  2 jaar geleden
  Een heel artikel om dan te eindigen dat je een Chromecast toestel kan kopen als je toch al wil kijken. Daar draait het dan uiteindelijk om! En zo worden wij altijd bij de neus genomen.