Doelpuntenmaker Diatta met De Ketelaere, die ook vanavond weer een hele sterke partij speelde.
Volledig scherm
Doelpuntenmaker Diatta met De Ketelaere, die ook vanavond weer een hele sterke partij speelde. © Photo News
KV Mechelen KVM
0
EINDE
3
Club Brugge CLU
 • Onur Kaya Goal 69'
 • Krépin Diatta Goal 74'
 • David Chidozie Okereke Goal 89'

Diatta en Okereke duwen geplaagd KV Mechelen nog wat dieper in de miserie

Jupiler Pro LeagueVoor wie er nog moest aan twijfelen: Club Brugge heeft de juiste vorm weer helemaal beet. Ook op verplaatsing bij een stug KV Mechelen werd souverein gewonnen (0-3), waardoor Clement en de zijnen voorlopig vijf punten voorsprong hebben op Racing Genk.

7 reacties

 • jan sergooris

  2 jaar geleden
  Luc caels,2 spelers bij KV Mechelen en 2 bij Brugge.Wat is het probleem dan. Een trainer of bestuuurslid mogen niet meespelen hoor.
 • luc caels

  2 jaar geleden
  Veel corona bij Mechelen en toch gaat de match door. Moest het andersom zijn, zou de match uitgesteld worden, zeker weten.
 • Luc Verbrugghe

  2 jaar geleden
  Toch een wedstrijd gezien met een zekere amusementswaarde. Stond fel in tegenstelling tot het betonvoetbal dat de meeste ploegen op de mat leggen tegen FCB. Dit KV Mechelen is zeker geen degradatiekandidaat. Het zal zich wel redden!
 • Rik Cappelle

  2 jaar geleden
  Volgens Foubert zal het enkel en alleen weer dankzij de doelman van Kv Mechelen zijn. Remember Antwerp vorige zondag.
 • Karel Van Beeck

  2 jaar geleden
  Stop de competitie want clubs besmetten elkaar en kunnen hun beste ploeg daardoor niet opstellen. Net als in andere contactsporten. Ook zij besmetten anderen.
 1. Was er dit weekend overdreven VAR-werk? “Drie correcte VAR-interventies, één foute inschatting van de ref” - Vanhaezebrouck: “Dit is te belachelijk”
  Play
  Jupiler Pro League
  19

  Was er dit weekend overdreven VAR-werk? “Drie correcte VAR-interven­ties, één foute inschat­ting van de ref” - Vanhaeze­brou­ck: “Dit is te belache­lijk”

  Drie VAR-interventies bepaalden mee het resultaat van Gent-Antwerp. Onze huisref Tim Pots is lovend voor VAR Kevin Van Damme: “Hij beoordeelde drie keer correct.” Over de vierde betwiste fase, helemaal op het eind, vindt onze huisref dat de scheidsrechter fout tegen Antwerp en niet tegen Gent had moeten fluiten. Ook in Union - Anderlecht en Kortrijk - Standard werd er duchtig ‘geVARd’. Alle fases op een rijtje.