Marc Degryse over de Belgische competitie en De Ketelaere.
Volledig scherm
PREMIUM
Marc Degryse over de Belgische competitie en De Ketelaere. © photonews

Degryse ziet Club of Genk kampioen worden en is gecharmeerd door De Ketelaere: “Hij is één van de gezichten van de nieuwe generatie Rode Duivels”

Jupiler Pro LeagueDegryse op dinsdag. Onze analist fileert de vierde speeldag van de Jupiler Pro League, met aandacht voor de twee grote titelkandidaten: Club en Genk. Maar hij heeft ook een woordje over voor Anderlecht. “Zirkzee? Hij is beter dan Nmecha.”

17 reacties

 • Maurice Raskin

  2 maanden geleden
  @Gunter: Origi heeft de beslissende goal gemaakt in de CL finale tegen Tottenham.
 • Luc Pierards

  2 maanden geleden
  Als standards supporter vind ik Deketelaere groot talent wou dat standard zo talent lopen had gewone jongen geen streken top en eigendom van een toch grooter wordende ploeg als brugge . DIE later veel geld zal opbrengen denk ik .
 • Jan Janssens

  2 maanden geleden
  wat maakt het uit of Club of Genk of Bommerskonten kampioen wordt, binnen twee jaar speelt die toch de 2e voorronde van de Conference League!
 • Dirk Van der Weeën

  2 maanden geleden
  Idd Freddy,maar de vraag is gaan die jongens dat een gans seizoen kunnen aanhouden? Ik hoop van wel want ze zijn de enige die de titel ploeg van 'tstad mogen dragen.Hebben wel een heel goede trainer,en met diploma.
 • Ronny Popelier

  2 maanden geleden
  De glazen bol van Degryse begint ferme mankementen te tonen. Brugge zal al blij mogen zijn bij de top 4 te geraken. Meestal is het niet moeilijk in de Belgische kompetitie uit te blinken. Bij Europese top ploeg is al paar andere mouwen. Als ze echt top in de kijker lopen, staan de Europese ploegen aan de deur om over transfers te spreken. Bij Brugge denken ze veel, maar staan weinig of geen ploegen aan de deur om spelers te transfereren. Bij hun zijn ze rap talent, ihb tegen de mindere ploegen.
 1. Union neemt na het uur afstand van Cercle en is (voor even?) alleen leider, Vanderhaeghe
na 0 op 9 in erg vieze papieren
  Jupiler Pro League
  4

  Union neemt na het uur afstand van Cercle en is (voor even?) alleen leider, Vanderhaeghe na 0 op 9 in erg vieze papieren

  Union had aan een goede tweede helft genoeg om een zwak Cercle Brugge op de knieën te dwingen. Twee goals van Dante Vanzeir, telkens aangebracht door Deniz Undav, en eentje van Lapoussin leiden de Brusselaars opnieuw naar een tijdelijke leiderspositie, één punt voor Club Brugge dat morgen op Anderlecht speelt. Voor Cercle dreigt na 0 op 9 de voorlaatste plaats. Grote zorgen voor Yves Vanderhaeghe, die Cercle vorig seizoen redde maar nu de grond onder zijn trainersstoel erg heet voelt worden.