Pieter-Jan Vanstockstraeten
Volledig scherm
PREMIUM
© Pieter-Jan Vanstockstraeten

DEGRYSE INTERVIEWT Brian Priske: “Wij staan verdiend in play-off 1. Ik weet dat heel veel mensen — jij ook, Marc — vinden dat Gent of Genk beter waren”

Champions' Play-OffsMarc Degryse (56) meets Brian Priske (44) — Antwerp-coach onder vuur. Voor een scherpe babbel met open vizier. “Jij vindt dat we slecht voetballen. Maar zeg mij eens: wat is mooi voetbal, Marc?”

18 reacties

 • Albert de Lovendeghem

  2 maanden geleden
  Op basis van de gesprokkelde punten staan de eerste 4 in P01. Net zoals Kompany moet Priske zijn eigen mening en spelstijl doordrukken en overbrengen op de ploeg. Beiden krijgen véél kritiek maar staan toch in PO1 en niet bv. Gent, Genk of Standard - die andere grootheden. In de tribunes zitten altijd enkele 10.000den trainers die het beter weten, gelukkig is er maar 1 coach en die zit op de bank of staat er vóór 😀.
 • Ilse Verlinden

  2 maanden geleden
  Luc, in welke wereld is Standard een topper?
 • bob jansens

  2 maanden geleden
  Alex Kanyima, Genk is vorig jaar geen kampioen geworden ONDANKS het puntensysteem...
 • Pascal De Coster

  2 maanden geleden
  De 3 punten recent gepikt tegen Beerschot en OHL, maar welke ploeg pleegt er nooit een holdup? Als Clubfan durf ik beweren dat Antwerp eerder kampioen wordt dan Anderlecht. Misschien moeten ze Losada als trainer halen, of is dat een brug te ver?
 • Eric Couwels

  2 maanden geleden
  Uiteraard verdienen wij - Antwerp in PO1 te staan. We behalen 63 punten met een praktisch volledig nieuw elftal en trainersstaf. Nog vragen? Een beet meer realisme, ook bij eigen supporters, zou niet slecht zijn. Als je dan Refaelov en Dieu moet vervangen. Met Refaelov hadden wij, Antwerp, als favoriet voor de titel gespeeld!