Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Club Brugge CLU
2
EINDE
1
KV Kortrijk KVK
 • 4' Goal Ferrán Jutglà
 • 45'+3' Goal Bjorn Meijer
 • Habib Guèye Goal 33'

Degelijk Club Brugge boekt moeizame zege tegen KV Kortrijk, Noa Lang valt uit met een blessure

Jupiler Pro LeagueMoeizame, maar deugddoende zege voor Club Brugge vanmiddag. Opnieuw Jutglà en Meijer bezorgden de Bruggelingen een eerste zes op zes.

45 reacties

 • Ronny Cypers

  1 maand geleden
  De eerste helft was heel goed en had het zeker 4-0 moeten staan. De tweede helft was niet goed. Dus op heel de wedstrijd wel verdiende overwinning aangezien KVK zo goed als geen kansen had. Go FCB.
 • Rudy Claes

  1 maand geleden
  Mooie en dik verdiende overwinning van Club. Op weg naar volgende titel 🟦⬛
 • Ronald De Smet

  1 maand geleden
  "Degelijk" uit de mond van een Club Fan, ondermatig voor een neutrale kijker, en dat is nog vriendelijk uitgedrukt. Is dit de kampioenenploeg?
 • Jan Daems

  1 maand geleden
  'The new Caje'? Da's een serieus affront voor Jan Ceulemans hoor! Die legde er IEDERE keer zijne kop voor, ook al liep het voor geen meter, dat heb ik bij Hansje nog niet gezien. Bovendien vind ik dat Club weer veel geluk heeft gehad, het had evengoed anders kunnen aflopen. Als ze in de Belgische competitie niet bij machte zijn om overtuigend het verschil te maken, wat kunnen ze dan gaan doen in de CL? Dit was uiteindelijk maar Kortrijk hé, een ploegske met een heel klein budget maar met inzet!
 • dave hosten

  1 maand geleden
  Verdiende overwinning, maar aub versterking aub als je iets wilt betekenen in CL
 1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.
 2. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.