Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Club Brugge CLU
2
EINDE
1
KV Kortrijk KVK
 • 4' Goal Ferrán Jutglà
 • 45'+3' Goal Bjorn Meijer
 • Habib Guèye Goal 33'

Degelijk Club Brugge boekt moeizame zege tegen KV Kortrijk, Noa Lang valt uit met een blessure

Jupiler Pro LeagueMoeizame, maar deugddoende zege voor Club Brugge vanmiddag. Opnieuw Jutglà en Meijer bezorgden de Bruggelingen een eerste zes op zes.

45 reacties

 • Ronny Cypers

  1 maand geleden
  De eerste helft was heel goed en had het zeker 4-0 moeten staan. De tweede helft was niet goed. Dus op heel de wedstrijd wel verdiende overwinning aangezien KVK zo goed als geen kansen had. Go FCB.
 • Rudy Claes

  1 maand geleden
  Mooie en dik verdiende overwinning van Club. Op weg naar volgende titel 🟦⬛
 • Ronald De Smet

  1 maand geleden
  "Degelijk" uit de mond van een Club Fan, ondermatig voor een neutrale kijker, en dat is nog vriendelijk uitgedrukt. Is dit de kampioenenploeg?
 • Jan Daems

  1 maand geleden
  'The new Caje'? Da's een serieus affront voor Jan Ceulemans hoor! Die legde er IEDERE keer zijne kop voor, ook al liep het voor geen meter, dat heb ik bij Hansje nog niet gezien. Bovendien vind ik dat Club weer veel geluk heeft gehad, het had evengoed anders kunnen aflopen. Als ze in de Belgische competitie niet bij machte zijn om overtuigend het verschil te maken, wat kunnen ze dan gaan doen in de CL? Dit was uiteindelijk maar Kortrijk hé, een ploegske met een heel klein budget maar met inzet!
 • dave hosten

  1 maand geleden
  Verdiende overwinning, maar aub versterking aub als je iets wilt betekenen in CL
 1. Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op
  TV
  3

  Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op

  ‘Oh… my… God!’ Vanaf één oktober zwiert Netflix ‘Friends’ van z’n platform en het ziet er niet naar uit dat de twee zomaar ‘on a break’ gaan. Maar niet getreurd, want wij hebben enkele waardige vervangers voor u opgesomd om de pijn van deze natuurlijke streamingcyclus te verzachten. Al zult u wel moeten pivoteren tussen de verschillende streamingzenders om uw lachspieren te bedienen. Van het klokkenspelgevoelige ‘Minx’ op Streamz tot het opbeurende ‘Schitt’s Creek’ op VRT MAX.
 2. Union reageert op Verhaeghe: “Blij met onze tweede plaats in Premier League”, zegt Mazzu - Bormans: “Tweede kleinste budget”
  Jupiler Pro League
  34

  Union reageert op Verhaeghe: “Blij met onze tweede plaats in Premier League”, zegt Mazzu - Bormans: “Tweede kleinste budget”

  Met een kwinkslag reageerde Felice Mazzu op de stoute uitspraak van Bart Verhaeghe. De Club-voorzitter had tijdens de Brugse titelviering gezegd dat zij niet tegen Union kampen, maar wel tegen Brighton, “een club veel rijker dan wij”. Mazzu: “Dan ben ik blij met onze tweede plaats in de Premier League.” Ook Philippe Bormans, de CEO van Union, reageerde: “Wij zijn een sportief project, geen financieel project.”