Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Club Brugge CLU
2
EINDE
1
KV Kortrijk KVK
 • 4' Goal Ferrán Jutglà
 • 45'+3' Goal Bjorn Meijer
 • Habib Guèye Goal 33'

Degelijk Club Brugge boekt moeizame zege tegen KV Kortrijk, Noa Lang valt uit met een blessure

Jupiler Pro LeagueMoeizame, maar deugddoende zege voor Club Brugge vanmiddag. Opnieuw Jutglà en Meijer bezorgden de Bruggelingen een eerste zes op zes.

45 reacties

 • Ronny Cypers

  3 maanden geleden
  De eerste helft was heel goed en had het zeker 4-0 moeten staan. De tweede helft was niet goed. Dus op heel de wedstrijd wel verdiende overwinning aangezien KVK zo goed als geen kansen had. Go FCB.
 • Rudy Claes

  3 maanden geleden
  Mooie en dik verdiende overwinning van Club. Op weg naar volgende titel 🟦⬛
 • Ronald De Smet

  3 maanden geleden
  "Degelijk" uit de mond van een Club Fan, ondermatig voor een neutrale kijker, en dat is nog vriendelijk uitgedrukt. Is dit de kampioenenploeg?
 • Jan Daems

  3 maanden geleden
  'The new Caje'? Da's een serieus affront voor Jan Ceulemans hoor! Die legde er IEDERE keer zijne kop voor, ook al liep het voor geen meter, dat heb ik bij Hansje nog niet gezien. Bovendien vind ik dat Club weer veel geluk heeft gehad, het had evengoed anders kunnen aflopen. Als ze in de Belgische competitie niet bij machte zijn om overtuigend het verschil te maken, wat kunnen ze dan gaan doen in de CL? Dit was uiteindelijk maar Kortrijk hé, een ploegske met een heel klein budget maar met inzet!
 • dave hosten

  3 maanden geleden
  Verdiende overwinning, maar aub versterking aub als je iets wilt betekenen in CL
 1. Marc Degryse zag een hoop tekortkomingen bij Anderlecht: “Er is nog veel werk voor Mazzu. Maar ook voor Verbeke”
  PREMIUM
  Jupiler Pro League
  24

  Marc Degryse zag een hoop tekortko­min­gen bij Anderlecht: “Er is nog veel werk voor Mazzu. Maar ook voor Verbeke”

  “Vijf nederlagen op een rij in de Brusselse derby. Jezus Christus.” Onze huisanalist Marc Degryse zag dat de beperkingen en tekortkomingen bij Anderlecht duidelijk zichtbaar waren tegen Union. Te weinig leiderschap, te weinig kwaliteit in en rond de zestien meter. Degryse maakt zich zelfs zorgen over een zomeraanwinst. “Misschien moet Peter Verbeke zelfs nog twee aanvallers halen.”