Defour en Vrancken.
Volledig scherm
Defour en Vrancken. © Photo News
2
EINDE
3
 • Geoffry Hairemans 27'
 • Kerim Mrabti 60'
 • Daan Heymans 47'
 • Aboubakary Koita 49'
 • Leonardo Bertone 67'

Defour schudt ploegmaats wakker na zure nederlaag tegen Waasland-Beveren: “Iedereen moet in de spiegel kijken”

Jupiler Pro LeagueNew game, same story. Na rood voor Voet liep het helemaal mis bij KV Mechelen tegen een herboren Waasland-Beveren. Steven Defour was achteraf vlijmscherp. “Dit was een kwestie van mentaliteit.”

3 reacties

 • Kris Van Alen

  2 maanden geleden
  Als Mechelen punten had die het verdiende hadden ze minstens 13à15 punten meer. (Anderlecht, Gent, Charleroi, Cercle, Beerschot, Eupen, Standard zeker en vast .. en de rest mag je zelf invullen)
 • Kris Van Alen

  2 maanden geleden
  Weer een match waar KV de partij in handen heeft en verdiend op voorsprong staat en de wedstrijdleiding inconsekwent ingrijpt. Het was penalty op Schoofs in plaats van tegenaanval waaruit rode kaart volgt. Tegen Beerschot zelfde dubieus verhaal met scheids Visser die duidelijk vrienden is met Daemen
 • BEATRICE NOENS

  2 maanden geleden
  Toch prachtig voor een ploeg die financieel in orde is. Schulden vrij
 1. Persoonlijke assistent van Kompany trotseert vrieskou in korte broek en korte mouwen: “En in de zomer draagt hij een dikke jas”
  Play
  Anderlecht
  9

  Persoonlij­ke assistent van Kompany trotseert vrieskou in korte broek en korte mouwen: “En in de zomer draagt hij een dikke jas”

  Het was verschrikkelijk koud, gisteravond tijdens het bekerduel tussen Union en Anderlecht. Het kwik daalde stevig onder nul - ongeveer tot -6 - en de gure wind maakte het helemaal pijnlijk. Maar één man had er schijnbaar geen last van: Rodyse Munienge, een boezem- en jeugdvriend van Vincent Kompany en nu zijn persoonlijke assistent. “Misschien moet Van Ranst er eens een onderzoek naar doen.”
 1. Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstander ligt Real eruit"
  Play

  Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstan­der ligt Real eruit"

 2. "Voorbereiding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"
  Play

  "Voorberei­ding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"