Defour en Vrancken.
Volledig scherm
Defour en Vrancken. © Photo News
2
EINDE
3
 • Geoffry Hairemans 27'
 • Kerim Mrabti 60'
 • Daan Heymans 47'
 • Aboubakary Koita 49'
 • Leonardo Bertone 67'

Defour schudt ploegmaats wakker na zure nederlaag tegen Waasland-Beveren: “Iedereen moet in de spiegel kijken”

Jupiler Pro LeagueNew game, same story. Na rood voor Voet liep het helemaal mis bij KV Mechelen tegen een herboren Waasland-Beveren. Steven Defour was achteraf vlijmscherp. “Dit was een kwestie van mentaliteit.”

3 reacties

 • Kris Van Alen

  2 maanden geleden
  Als Mechelen punten had die het verdiende hadden ze minstens 13à15 punten meer. (Anderlecht, Gent, Charleroi, Cercle, Beerschot, Eupen, Standard zeker en vast .. en de rest mag je zelf invullen)
 • Kris Van Alen

  2 maanden geleden
  Weer een match waar KV de partij in handen heeft en verdiend op voorsprong staat en de wedstrijdleiding inconsekwent ingrijpt. Het was penalty op Schoofs in plaats van tegenaanval waaruit rode kaart volgt. Tegen Beerschot zelfde dubieus verhaal met scheids Visser die duidelijk vrienden is met Daemen
 • BEATRICE NOENS

  2 maanden geleden
  Toch prachtig voor een ploeg die financieel in orde is. Schulden vrij
 1. Club opnieuw de ploeg van’t stad: jarige Mechele en Lang zetten scheve situatie recht tegen Cercle
  Play
  Jupiler Pro League
  12

  Club opnieuw de ploeg van’t stad: jarige Mechele en Lang zetten scheve situatie recht tegen Cercle

  Club Brugge moest het gaspedaal niet echt diep indrukken en Bas Dost hoefde voor het eerst zelfs niet te scoren om makkelijk de drie punten van de ‘away-derby’ op zijn conto bij te schrijven. De voorsprong op eerste achtervolger Racing Genk bedraagt opnieuw twaalf punten. Het geplaagde Cercle Brugge speelde weer eens aardig maar blijft, na zijn twaalfde nederlaag met slechts één doelpunt verschil, op de voorlaatste plaats gespijkerd.
 2. Krmencik wil bij PAOK blijven, betrekt Club Tsjechische spits in deal met dure vleugelspeler?
  Jupiler Pro League

  Krmencik wil bij PAOK blijven, betrekt Club Tsjechi­sche spits in deal met dure vleugelspe­ler?

  Met vijf goals in negen matchen heeft Michael Krmencik zijn start bij PAOK niet gemist. De Tsjechische huurling van Club Brugge voelt zich in zijn sas in Griekenland, zo bleek uit een interview na de bekerwedstrijd van gisteravond tegen Lamia (5-2): “Ik hoop dat ik hier na de zomer kan blijven, mijn makelaar is daarover in gesprek met Club. Ik hou van het leven in Thessaloniki en heb er samen met mijn gezin een geweldige tijd”. Bij blauw-zwart heeft Krmencik geen toekomst, alleen zal PAOK wel een transferprijs moeten betalen voor de spits waarvoor Club vorige winter zes miljoen euro neertelde. Mogelijk wordt Krmencik komende zomer betrokken in een eventuele transfer van Clubtarget Christos Tzolis (18). Club bood deze winter volgens Griekse bronnen 8 miljoen euro plus Krmencik voor de vleugelspeler, wat door de Grieken geweigerd werd. Misschien komt daar over enkele maanden verandering in.
 1. Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstander ligt Real eruit"
  Play

  Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstan­der ligt Real eruit"

 2. "Voorbereiding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"
  Play

  "Voorberei­ding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"