Vlnr: Limbombe (Club), Simon (Gent), Teodorczyk (Anderlecht) en Karelis (Genk)
Volledig scherm
Vlnr: Limbombe (Club), Simon (Gent), Teodorczyk (Anderlecht) en Karelis (Genk) © Belga/PN

De uitverkoop is begonnen: één maand voor einde transferperiode moeten eersteklassers nog 71 overbodige spelers kwijtgeraken

Jupiler Pro LeagueBent u nog op zoek naar een snelle flankaanvaller? Of een betrouwbare verdediger? Goed nieuws! In de winkels zijn de koopjes misschien net voorbij, maar in de Jupiler Pro League begint de uitverkoop nu pas. Exact een maand voor het sluiten van de transfermarkt lopen bij onze eersteklassers liefst 71 (!) spelers rond die overbodig zijn. Alleen W.-Beveren heeft geen spelers meer in de etalage.

17 reacties

 • Marc Baeyens

  3 jaar geleden
  Wat een koehandel met die voetballisten.
 • Willy Govaert

  3 jaar geleden
  Hier komen de omhoog gevallen voetballers, Den Doncker in de eerste plaats !!!
 • Karel Dierckx

  3 jaar geleden
  Moses Simon is niet de enige die van "wil weg" naar "moet weg" is gegaan. Als je als speler aangeeft heel graag weg te willen en er wordt een vervanger aangetrokken kan je niet verwachten dat er toch een plaatsje voor je blijft als een transfer niet zo vlot gaat als verwacht.
 • Chris Marien

  3 jaar geleden
  Sander Coopman weg bij Brugge ? Dacht dat die het zo goed deed bij Waregem , houden zou ik zeggen , jong en Belg en goed !
 • Marc Peeters

  3 jaar geleden
  Spelers die opscheppen dat ze 'klaar' zijn voor de stap naar een 'grote competitie' krijgen vaak het deksel op de neus. Meestal zitten ze in het buitenland niet te wachten op die zelfverklaarde toppers uit de Jupiler league. Misschien wél om de bank warm te houden zoals Rode Duivel Tielemans dat heeft ondervonden bij Monaco...
 1. Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschakelen: zo bespaar jij op je energiefactuur
  Energie

  Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschake­len: zo bespaar jij op je energiefac­tuur

  Vele kleintjes maken één groot. En dat geldt zeker voor je energiefactuur. Een doorsnee Vlaams gezin (van 2,2 personen) betaalt jaarlijks zo’n 2000 euro aan energie. Die prijs kan je niet alleen onderdrukken met grote investeringen, zoals zonnepanelen of dakisolatie, maar ook met kleine gewoontes zoals wassen op lagere temperatuur of het stopcontact van je computer uittrekken. Wat is daar nu het precieze effect van? Mijnenergie.be zocht het uit.
 2. Persoonlijke assistent van Kompany trotseert vrieskou in korte broek en korte mouwen: “En in de zomer draagt hij een dikke jas”
  Play
  Anderlecht
  9

  Persoonlij­ke assistent van Kompany trotseert vrieskou in korte broek en korte mouwen: “En in de zomer draagt hij een dikke jas”

  Het was verschrikkelijk koud, gisteravond tijdens het bekerduel tussen Union en Anderlecht. Het kwik daalde stevig onder nul - ongeveer tot -6 - en de gure wind maakte het helemaal pijnlijk. Maar één man had er schijnbaar geen last van: Rodyse Munienge, een boezem- en jeugdvriend van Vincent Kompany en nu zijn persoonlijke assistent. “Misschien moet Van Ranst er eens een onderzoek naar doen.”
 1. Kompany na zege tegen Club: "We hebben onze momenten benut"
  Play

  Kompany na zege tegen Club: "We hebben onze momenten benut"

 2. Tine De Caigny krijgt Gouden Schoen uit handen van Roberto Martínez
  Play

  Tine De Caigny krijgt Gouden Schoen uit handen van Roberto Martínez