BELGA
Volledig scherm
© BELGA

De situatie van Beerschot is stilaan hopeloos, bestuurslid Van Winckel kop van Jut

BeerschotBij hekkensluiter Beerschot is de barometer na de nederlaag tegen Oostende omgeslagen van ‘erg penibel’ naar ‘bijna reddeloos’. Kop van Jut voor de supporters is bestuurslid Jan Van Winckel, die mee het sportieve beleid uitstippelt.

3 reacties

 • Brent Reynaert

  5 maanden geleden
  De verdediging is gewoon een zeef. En dan moet je weten dat sinds Frans geblesseerd is het iets beter gaat.
 • Luc Block

  5 maanden geleden
  Volgens mij de tol die ze moeten betalen van het jaar na jaar stijgen. Ze hebben nooit de tijd gehad om een ploeg te bouwen die 1A waardig is. En een falend scouting beleid.
 • An Diels

  5 maanden geleden
  helemaal van zuid - Amerika komen voor zoiets ?
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.