Volledig scherm
© BELGA
3
EINDE
0
 • Ignace Van der Brempt 8'
 • Ruud Vormer 39'
 • Clinton Mata 90'+3'

De perfecte generale repetitie voor Kiev: Club zonder veel energieverlies langs OHL na heerlijke openingsgoal Van der Brempt

Jupiler Pro LeagueOok OHL heeft geen manier gevonden om een nog altijd gehandicapt Club Brugge een halt toe te roepen. 3-0 werd het op Jan Breydel vanavond, na goals van Ignace Van den Brempt, Ruud Vormer en Clinton Mata. De voorsprong op de achtervolgers wordt zo nog maar eens wat groter...

12 reacties

 • Danny Buyse

  7 dagen geleden
  Donderdag nog belangrijkere match die moet gewonnen worden voor ons Belgisch voetbal. Namelijk het coëfficiënt wat opkrikken want die dreigt een ferme knauw te krijgen doordat we een topjaar van 12,500 gaan verliezen.
 • dave hosten

  7 dagen geleden
  Proficiat Club om met zoveel afwezigen en dergelijk druk programma toch maar weer er vol voor te gaan en verdient te winnen. Hopelijk recupereren jullie snel paar sterkhouders en kwalificeren jullie zich donderdag
 • Owen Degrave

  7 dagen geleden
  De VAR was er inderdaad niet, de 1ste penalty was ook zeer snel genomen (gewacht op de var denk ik niet dat ze gedaan hebben)
 • Emanuel de Landheer

  7 dagen geleden
  En in principe moest het 4-0 staan omdat we een zuivere penalty ontnomen werden! Contact is contact en weeral de vraag... Waar was de VAR?
 • Gino De Neve

  1 week geleden
  Proficiat aan de jonge mannen, had het niet verwacht, want is een ploeg die komt voetballen, verdediging, deed het uitsteken, de drie punten zijn dan ook verdient
 1. Bekvechten over VAR-penalty. Brys: “De regel is er nu eenmaal” - Dury: “Ik zal goed naar je luisteren als je zo eens verliest”
  Play
  Jupiler Pro League
  28

  Bekvechten over VAR-penalty. Brys: “De regel is er nu eenmaal” - Dury: “Ik zal goed naar je luisteren als je zo eens verliest”

  OH Leuven haalde een 2-0 achterstand op en klimt voorbij Anderlecht naar de vierde plaats, Zulte Waregem ziet zijn zegereeks afgebroken. Maar daar ging het na de wedstrijd in het Regenboogstadion totaal niet over. De voor Leuven beslissende strafschop was hét gespreksonderwerp. En dan vooral de beslissing van ref Vergoote om op aangeven van de VAR de elfmeter te laten hernemen nadat Louis Bostyn de eerste poging van David Hubert had gered.
 1. Honkballer overwint kanker en krijgt emotioneel onthaal op het veld
  Play

  Honkballer overwint kanker en krijgt emotioneel onthaal op het veld

 2. Mads Pedersen: "Stuyven leverde schitterend werk in de slotkilometer"
  Play
  Wielrennen

  Mads Pedersen: "Stuyven leverde schitte­rend werk in de slotkilome­ter"