BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

De nieuwe realiteit voor Zulte Waregem: “Alsof een exit van Dury het ineens zou gaan oplossen…”

Zulte WaregemZulte Waregem heeft in 2020 veertien wedstrijden gespeeld en slechts drie keer gewonnen. En tegen Club werd het 0-6 — pfieuw. Wat is er met de subtopper van Francky Dury gebeurd?

12 reacties

 • Geert Broodcoorens

  9 maanden geleden
  Super een rookverbod Het zal eindelijk leuk zijn nog eens een match mee te maken. Rokers verpesten alles Hun omgeving en eigen gezondheid.
 • Christiaan GOETHALS

  10 maanden geleden
  Met Dury was het steeds hoogten en laagten, toch wel een goeie trainer om telkens Zulte-Waregem uit het slop te halen, oorzaak.....kopen en verkopen, er zijn daar al zeer goeie spelers gepasseerd. Fabrice Braccio heeft hier de vinger op de wonde gelegd, Zulte^Waregem komt zeker terug.
 • Jurgen Van Marcke

  10 maanden geleden
  Luc Hermans brengt een interessante piste aan. Het voetbalintelect en de ervaring van Dury niet laten verloren gaan. Maar tegelijk toch eens goed nadenken en een profiel opstellen van een trainer die past bij Essevee 2.0. Neem er ook even het weekschema van de trainingen bij. Is het normaal dat er in een steeds atletischer wordende sport maar 1 keer per dag wordt getraind? Tussen de wedstrijden tegen Charleroi en Club werd er 5 keer getraind, recuperatietraining inbegrepen.
 • Fabrice Braccio

  10 maanden geleden
  De subtopper Zult-Waregem heeft heel lang gedraaid op ( en ere wie ere toekomt) geleende spelers met een absolute sportieve meerwaarde. Dit aangevuld met deftige spelers die hun truitje nat wilden maken. Probleem : deze spelers verdwijnen meestal na één jaar en vullen de kas niet bij een verkoop. Als je dan niet meer zulke spelers kunt lenen kom je sportief in de problemen.
 • Guy Bevers

  10 maanden geleden
  Competitie is nog maar net begonnen.