Photo News
Volledig scherm
© Photo News

De Laet en Verstraete zien opvolging van wedstrijden als oorzaak voor slappe vertoning: “Kan geloven dat het niet de mooiste match was”

Jupiler Pro LeagueAntwerp springt niet over Anderlecht. Het bleef 0-0 tegen Club Brugge na een slappe wedstrijd en blijft hangen op plaats vier. De opvolging van wedstrijden is volgens De Laet en Verstraete een belangrijke factor.

5 reacties

 • eric debanne

  1 maand geleden
  Excuses en maar excuses altijd ...🙄 Ze zijn goed betaald om te presteren ...te goed zelfs ! Zouden beter hun loon betalen volgens prestatie ...
 • Marcel De Maesschalck

  1 maand geleden
  Als jullie om de 3 dagen nog geen 90 minuten kunnen "werken" zijn jullie het niet waard om profvoetballer te zijn. Toen Aimé Anthuenis 20 jaar geleden trainer was bij Anderlecht, die toen de laatste 8 van de CL bereikten (opnieuw in groepen van 4, dus 6 wedstrijden extra) heeft die duidelijk gezegd : dit mag geen probleem zijn, dan pas ik mijn trainingen wel aan. In die 20 jaar is de medische verzorging nog veel beter geworden, dus het zou nu helemaal geen probleem meer mogen zijn.
 • evert heindryckx

  1 maand geleden
  Ook al moet je dagelijks spelen, je moet presteren voor je loon, niet klagen
 • Jonas Van Berlo

  1 maand geleden
  Volgens alle rankings zie ik Antwerpen toch overal boven Anderlecht staan...
 • Francois Bastiaensen

  1 maand geleden
  Antwerp is 3e en niet laatste. Bij gelijke punten telt de stand in de reguliere competitie en daar was Antwerp 2e en dus voor Anderlecht. Ken uw regels.