Vormer blij met zijn landgenoot in de spits Bas Dost.
Volledig scherm
Vormer blij met zijn landgenoot in de spits Bas Dost. © BELGA

De knappe opener van Dost, zuur verlies Anderlecht, penaltymisser Holzhauser: alle beelden speeldag 20

Jupiler LeagueNieuw jaar, zelfde winnaar van de speeldag: Club Brugge. Terwijl RC Genk, Antwerp en Anderlecht verloren, zegevierde blauw-zwart. Op Stayen scoorde de nieuwe Nederlandse spits Bas Dost al machtig in minuut 13. Anderlecht kreeg na een late penalty tegen het deksel op de neus in Leuven, Genk betaalde een barslechte tweede helft in Kortrijk cash. En een ontluisterend zwak Antwerp kreeg geen voet aan grond bij KV Mechelen. Ook Charleroi verloor in Oostende (3-2). Onderin deden Cercle en Moeskroen slechte zaken. Maandagavond is er nog Standard - Waasland-Beveren en het debuut van Mbaye Leye als coach van de Rouches.

3 reacties

 • Jean-Claude Dominguez

  2 weken geleden
  Ben benieuwd of ze Vormer een boete gaan geven. Deze foto bewijst duidelijk het overtreden van de Corona regels.
 • cedric gobert

  2 weken geleden
  Amai, Vanaken kreeg rood terwijl hij onmiddellijk door zijn knie ging om de impact te verminderen en de bal in de ploeg was.. De Ridder die vol door gaat om foute controle goed te maken en dan nog eens doodleuk met gestrekt been op de enkel blijft staan komt er dan vanaf met geel, zoiets versta je toch echt niet meer? En dan maar speeldagen extra uitdelen om je frustratie tegenover de scheids te uiten, je zou voor minder. Misschien de scheids eens rood geven en 4 weken aan de kant laten..
 • Redgy Adriaens

  3 weken geleden
  Hoeveel boetes worden er dit weekend uitgedeeld voor overschrijden Corona afspraken? Het was schering en inslag dit weekend. Ook Vormer deed gretig mee bij Dost.
 1. "Als je Romelu's moeder erbij betrekt, dan slaan de stoppen soms door"
  Play

  "Als je Romelu's moeder erbij betrekt, dan slaan de stoppen soms door"

 2. Van Steenbrugge over klacht amateurspelers: "Waar ligt het onderscheid met 1A en 1B?"
  Play
  Voetbal

  Van Steenbrug­ge over klacht amateurspe­lers: "Waar ligt het onder­scheid met 1A en 1B?"