Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

De ene avond is de andere niet: matig Club beduidend zwakker dan tegen PSG

Jupiler Pro LeagueAls de nauwkeurigheid en de efficiëntie zowel voorin als achteraan niet op niveau is, krijg je dit. Een 1-1 gelijkspelletje tegen OH Leuven. Daar worden ze bij de landskampioen niet vrolijk van.

6 reacties

 • jean panis

  3 weken geleden
  Misschien te weinig blessuretijd gehad
 • John De roo

  3 weken geleden
  9 man voor de 16:mag geen excuus zijn . Clément moet tegen dergelijke teams gewoon veel aanvallender spelen. Ik snap Clement niet meer. Speel toch gewoon met 2 diepe spitsen in een 3/5/2. Waarom zou je met 4 achterin spelen tegen dergelijke ploegen. Dat is een man verloren. Waarom die 2 verdedigende middenvelders? Mbamba? Valt al enkele matchen door de mand en Otasowie krijgt geen kans?
 • john dewit

  3 weken geleden
  Hoe goed moet Gent dan wel niet zijn die hebben geen bus geparkeerd en 6-……
 • Eddy Dewachtere

  3 weken geleden
  Een dubbele gordel van negen man en een zeer goede keper , alsook een onnodige corner hebben de uitslag bepaald . Infeite heeft club een goede wedstrijd gespeeld , waarin geluk en een goede afwerking ontbraken .
 • Romero Rondas

  3 weken geleden
  Ook beerschot /Gent /Eupen / waarom tegen ploegen die onderaan bengelen.. En tegen psg de pannen van het dak ❓
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.