Volledig scherm
© BELGA

Corona houdt nu ook lelijk huis bij Moeskroen: twaalf besmettingen, match tegen Cercle uitgesteld?

MoeskroenMoeskroen is de volgende ploeg in onze hoogste klasse die geteisterd wordt door het coronavirus. Zo zouden er momenteel liefst al twaalf besmettingen zijn bij de Henegouwers: negen in de kleedkamer en drie in de administratie.

2 reacties

 • Jan Baroen

  3 maanden geleden
  Voetbal een feest? Voetbal een echte schande, een ander woord is er niet voor! Al eens gezien hoe spelers elkaar knuffelen en de elementaire Veiligheidsregels overtreden als ze gescoord hebben? Elkaar aanraken zou moeten betekenen dat ze de volgende match niet mogen spelen!
 • Paul Van elsacker

  3 maanden geleden
  Blijven voetballen mannen komaan he niet opgeven, lekker knuffelen en kussen na een doelpunt, bij een hoekschop of vrijschop lekker in elkanders nek zitten hijgen, komt in orde.
 1. De zeges van Anderlecht, Club en Antwerp, verrassend verlies AA Gent: alle beelden van de 19de speeldag
  Play
  Jupiler Pro League

  De zeges van Anderlecht, Club en Antwerp, verrassend verlies AA Gent: alle beelden van de 19de speeldag

  En op speeldag 19 sluipt Anderlecht de top vier binnen. Beerschot werd opzij gezet, net zoals Antwerp dat (laat) deed met Charleroi. Zaterdag won Club al ruim van Eupen en was er de verrassende nederlaag van AA Gent bij Kortrijk. Zo zijn de Buffalo’s samen met een zwalpend Standard en Genk -niet verder dan een draw thuis tegen Waasland-Beveren- de verliezers van de speeldag. Onderin deed Moeskroen slechte zaken door de kelderkraker tegen KV Mechelen te verliezen.
 2. Tsjakka, Xadas scoort: van A tot Z de strafste doelpuntenmakers uit 125 jaar competitievoetbal in België
  Jupiler Pro League

  Tsjakka, Xadas scoort: van A tot Z de strafste doelpunten­ma­kers uit 125 jaar competitie­voet­bal in België

  0-1 30' Xadas: het was een lijntje in de wedstrijdfiche van Standard-Moeskroen in onze maandagkrant. Niets opmerkelijks, ware het niet dat de Portugese middenvelder er met zijn goal voor zorgde dat er nu drie spelers met een X als eerste letter van hun naam in 125 jaar competitievoetbal op het hoogste niveau in België hebben gescoord. Voor alle andere letters in het alfabet was dat al het geval, zoals blijkt uit de top-drie van topschutters van A tot Z.
 1. "Wout is bijna de koning van België"
  Play

  "Wout is bijna de koning van België"

 2. Bondsvoorzitter Bayat: "In welke omstandigheden dan ook: het EK moet doorgaan"
  Play
  EK voetbal

  Bondsvoor­zit­ter Bayat: "In welke omstandig­he­den dan ook: het EK moet doorgaan"