photo_news
Volledig scherm
PREMIUM
© photo_news

Corona besmet ook tv-contract: economisch klimaat zorgt voor moeilijke gesprekken tussen Eleven Sports en Telenet

Jupiler Pro LeagueDe coronacrisis besmet nu ook de discussies over het tv-geld. De huidige rechtenhouders bekijken of ze ­juridisch gezien de laatste schijf wel moeten betalen, als de competitie stopgezet wordt. En het huidige ­economische klimaat zorgt voor moeilijke gesprekken tussen Eleven Sports en vooral Telenet.

2 reacties

 • claudio lugli

  1 jaar geleden
  Opdoeken dien overschatte handel.kost alleen geld en brengt totaal niks bij aan samenleving.
 • Patrick morel

  1 jaar geleden
  Het zijn gans andere tijden en economisch zal het niet verbeteren in de eerste jaren met de recessie die op ons afkomt. Telenet en Proximus hebben Eleven in een wurggreep en het bewijst ook dat de meeste clubs financieel niet gezond zijn. Misschien zijn er te veel voetbalclubs in België, landje waar we van alles te veel hebben dat geld kost aan de belastingbetaler.
 1. VIDEO. De goals die Club heel dicht bij titel brengen, de winner van Dessers en stevige zeges AA Gent en KVM
  Play
  Jupiler Pro League
  6

  VIDEO. De goals die Club heel dicht bij titel brengen, de winner van Dessers en stevige zeges AA Gent en KVM

  Speeldag vier van de play-offs en eindelijk is daar de eerste zege van Club Brugge. Meteen goed om blauw-zwart op één puntje van de landstitel te brengen - donderdag op het veld van Anderlecht? Dat Anderlecht deed een slechte zaak in de strijd om de tweede plaats door zaterdag te verliezen van Genk. In de Europa play-offs ging KV Oostende opnieuw onderuit tegen AA Gent, dat met KV Mechelen lijkt te gaan uitmaken wie het voorrondeticket voor de Conference League in de wacht sleept.