BELGA
Volledig scherm
© BELGA
2
EINDE
1
 • Bas Dost 38'
 • Krépin Diatta 49'
 • Clinton Mata 14'

Club zet scheve situatie recht tegen Oostende en loopt 10 punten uit op eerste achtervolger Genk

Jupiler Pro LeagueClub Brugge staat tien punten los in de Jupiler Pro League. Blauw-zwart rekende vanavond met de nodige moeite af met KV Oostende: 2-1. Twaalf op twaalf voor de jongens van Clement.

3 reacties

 • Rik Cappelle

  5 maanden geleden
  Een gelijkspel ware een eerlijker en juistere weergave van de wedstrijd geweest zijn. Een zeer sterk KVO gezien en in ons rangen een non-match van een overal een stap tekort komende Mechele en Ritz en Ricca. Zwakke prestatie.
 • Tom Bogaerts

  5 maanden geleden
  varhaeghe was weer sterk .. zuivere penalty ontnomen van Kvo
 • Noel Denoo

  5 maanden geleden
  Goede opstelling van Clement als ze op een veilige voorsprong geraken kan hij rustig vervangen 5 in totaal
 1. Onnavolgbare flater en weergaloos afstandsschot: alle samenvattingen van de acht wedstrijden uit JPL-speeldag 28
  Play
  Jupiler Pro League
  1

  Onnavolgba­re flater en weergaloos afstands­schot: alle samenvat­tin­gen van de acht wedstrij­den uit JPL-speel­dag 28

  De 28ste speeldag in de Jupiler Pro League zorgde voor heel wat verrassingen. Anderlecht en Racing Genk gingen de boot in tegen respectievelijk KV Kortrijk en Beerschot, terwijl ook Antwerp niet kon winnen van STVV. Van de onnavolgbare blunder van Wellenreuther tot de weergaloze goal van Van den Bergh. De hoogtepunten uit de voorlopig acht wedstrijden van dit weekend - vanavond is het nog Club-OHL.
 2. "Een mauve dankjewel": Anderlecht na Genkse bekerwinst zeker van Europees voetbal en daar is eigenaar Marc Coucke heel tevreden om
  Belgisch voetbal
  24

  "Een mauve dankjewel": Anderlecht na Genkse bekerwinst zeker van Europees voetbal en daar is eigenaar Marc Coucke heel tevreden om

  Racing Genk heeft de Beker van België gewonnen en daar zijn alle ploegen uit de Champions’ play-offs blij mee. Want dankzij de overwinning van de Limburgers zijn alle teams bij de eerste vier - in casu Club, Genk, Anderlecht en Antwerp - nu zeker van Europees voetbal, net als de winnaar van de Europe play-offs (Oostende, AA Gent, Standard of KV Mechelen). Marc Coucke feliciteerde de winnaars namens Anderlecht: “Een mauve dankjewel.”