BELGA
Volledig scherm
© BELGA
2
EINDE
1
 • Bas Dost 38'
 • Krépin Diatta 49'
 • Clinton Mata 14'

Club zet scheve situatie recht tegen Oostende en loopt 10 punten uit op eerste achtervolger Genk

Jupiler Pro LeagueClub Brugge staat tien punten los in de Jupiler Pro League. Blauw-zwart rekende vanavond met de nodige moeite af met KV Oostende: 2-1. Twaalf op twaalf voor de jongens van Clement.

3 reacties

 • Rik Cappelle

  5 maanden geleden
  Een gelijkspel ware een eerlijker en juistere weergave van de wedstrijd geweest zijn. Een zeer sterk KVO gezien en in ons rangen een non-match van een overal een stap tekort komende Mechele en Ritz en Ricca. Zwakke prestatie.
 • Tom Bogaerts

  5 maanden geleden
  varhaeghe was weer sterk .. zuivere penalty ontnomen van Kvo
 • Noel Denoo

  5 maanden geleden
  Goede opstelling van Clement als ze op een veilige voorsprong geraken kan hij rustig vervangen 5 in totaal
 1. Alle beelden van de slotspeeldag met omstreden goal Lamkel Zé, de 1-2 van Genk op Club en Gentse zege
  Play
  Jupiler Pro League

  Alle beelden van de slotspeel­dag met omstreden goal Lamkel Zé, de 1-2 van Genk op Club en Gentse zege

  Het seizoen 2020-2021 zit erop. Club Brugge vierde de titel met een georganiseerd event dat uitdraaide op een immense openluchtfuif, maar op het veld werd er verloren van Racing Genk - dé ploeg van deze Champions’ play-offs die vijf van zijn zes matchen won. Anderlecht deed een slechte zaak met verlies op Antwerp en ziet de derde plaats nog naar de ‘Great Old' gaan. De Europe play-offs draaiden uit op een beslissend duel tussen KV Mechelen en AA Gent, waarin de Buffalo’s aan het langste eind trokken. Zij versieren net als Anderlecht een ticket voor de voorrondes van de Conference League.
 1. ONS RAPPORT. Twee van de Antwerpse ‘usual suspects’ blinken uit, meer dan halve Anderlecht-ploeg ontsnapt maar net aan buis
  PREMIUM
  Jupiler Pro League

  ONS RAPPORT. Twee van de Antwerpse ‘usual suspects’ blinken uit, meer dan halve Anderlecht-ploeg ontsnapt maar net aan buis

  Op de valreep die eerste zege voor Antwerp in de Champions’ play-offs. Maar wát een gouden driepunter is het. De Great Old mag op 19 augustus aantreden in de play-offronde van de Europa League en is nu al opnieuw zeker van een rist Europese matchen. Met dank aan Didier Lamkel Zé. Anderlecht moet het dan weer doen met een plaatsje in de voorrondes van de nieuwe Conference League. Omdat het in deze ‘finale’ meer dan 75 minuten met tien stond, en meer dan de helft van de ploeg niet bepaald thuis gaf. Onze punten.