Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Club won ‘lelijk’ en Anderlecht blies Antwerp weg: bekijk hier de samenvattingen van de 32ste speeldag

Jupiler Pro LeagueSpektakel op de Bosuil: Anderlecht won met 1-4 van Antwerp. Club Brugge pakte dan weer de volle buit in Kortrijk met een portie geluk. Dat, en alle andere hoogtepunten van de voorbije speeldag in de Jupiler Pro League kan u hieronder bekijken.

8 reacties

 • Christiaan GOETHALS

  2 weken geleden
  Ja Nolle, en er zijn er nog : Vanderhaegen, Van Den Brom en neem misschien Maes er ook bij. Dit is voor allen hun Anderlecht.
 • Nolle Verdonck

  2 weken geleden
  Franky wordt graag vernederd door zijn Anderlecht. Als ex-voetballer en dan nog spits geweest te zijn. Zo je ploeg laten spelen. Je moet het maar doen.
 • Gilbert Vermeersch

  2 weken geleden
  Club heeft uitzonderlijk niet met z’n gewone glans gewonnen op Kortrijk, maar om de match Antwerp Anderlecht als glorie te beschouwen is er over. Wat heeft Anderlecht getoond dit seizoen, veel wedstrijden die maken dat ze dik 20punten achter de eerste staan in het klassement. In sommige reacties is de ondertoon, Vercouteren heeft z’n Anderlecht niks in de weg gelegd.onzin natuurlijk, Antwerp staat niet op z’n plaats naargelang z’n kwaliteiten.
 • Erwin Van Roy

  2 weken geleden
  Werner verschooten Antwerp speelde op net dezelfde manier tegen Club Brugge toen was het wel goed om te winnen dus uw analyse is niet echt correct
 • Danny Callaert

  2 weken geleden
  Kompany heeft vercauteren modern voetballes geleerd. Ik dacht op een bepaald moment dat vercauteren op de loonlijst van anderlecht stond. Wat een afgang ! wat een afbraak voetbal. De ploeg heeft nochtans getoond dat ze kan voetballen (onder Leko).
 1. Dirk De Wolf in HLN Sportcast over Gilbert: “Philippe zou beter stoppen dan nog anderhalf jaar te sukkelen”
  Play
  HLN Sportcast

  Dirk De Wolf in HLN Sportcast over Gilbert: “Philippe zou beter stoppen dan nog anderhalf jaar te sukkelen”

  19 april
 2. Van gejuich bij RSCA en W-Beveren tot treurnis bij Moeskroen: de hoogtepunten van de slotspeeldag in de reguliere competitie
  Play
  Jupiler Pro League
  1

  Van gejuich bij RSCA en W-Beveren tot treurnis bij Moeskroen: de hoogtepun­ten van de slotspeel­dag in de reguliere competitie

  19 april