BELGA
Volledig scherm
© BELGA
3
EINDE
0
 • Youssouph Badji 21'
 • Eduard Sobol 37'

Club weet weer wat winnen is: blauw-zwart freewheelt naar zege tegen Zulte Waregem

Jupiler Pro LeagueHet gaspedaal diende zelfs niet worden ingeduwd. Club Brugge rekende zondagmiddag makkelijk af met een flauw Zulte Waregem en spoelde zo de bekerkater gedeeltelijk door. Het is de tiende competitiezege op rij voor blauw-zwart.

18 reacties

 • jos jansen

  1 maand geleden
  Weer goed bezig Bravo club.
 • Erik D'hert

  1 maand geleden
  @Kato: met een titel en rechtstreekse plaatsing voor de CL is je seizoen ALTIJD geslaagd. Je zorgt ervoor dat de gezonde groei kan worden voortgezet als bedrijf. OK Antwerp en Standard zijn uitschuivers in de beker. Maar het is ook MAAR de beker en de strohalm voor andere clubs om hun seizoen te redden. En Kiev, tja, klein beetje verder kijken dan de neus lang is aub. Goed voetbal, zoals je zelf zegt. Dus niet navelstaren want we kenden met grote oorsprong het minste uitschuivers van alle clubs.
 • jammy cappon

  1 maand geleden
  Ijzersterk club Brugge met 2 mindere spelers : Badji die noodgedwongen Dost moet vervangen en Chong waar ik meer van verwacht.
 • Harold Anckaert

  1 maand geleden
  Ik hoop van harte dat de PO overbodig zijn! Ik heb terug van alles gezien die echt niet kan bij het scheidsrechterkorps! Er was zelfs een VAR in Eupen, hoe leg je dit nog uit aan de voetbalsupporter!! Penalty voor Cercle? Enzoverder!!
 • Michel Roman

  1 maand geleden
  Zolang Zulte Waregem elke wedstrijd met 10 speelt gaat het niet lukken. Damien Marcq haalt het niveau van het cafévoetbal , maar mag elke week aan de aftrap komen. Begrijpe wie kan , maar die jongen kan gewoon niet voetballen.
 1. Klopp: "Ik snap kritiek fans op Super League, maar wij als team hebben hier niets mee te maken"
  Play
  Premier League

  Klopp: "Ik snap kritiek fans op Super League, maar wij als team hebben hier niets mee te maken"

 2. VTM-journalist Jarno Bertho: "Roep om BeNeLiga wordt luider"
  Play
  Voetbal

  VTM-journalist Jarno Bertho: "Roep om BeNeLiga wordt luider"