Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Club Brugge CLU
3
EINDE
0
KV Mechelen KVM
 • 37' Goal Ferrán Jutglà
 • 53' Goal Eduard Sobol
 • 86' Goal Tajon Buchanan

Club spoelt nederlaag op Standard door met vlotte zege tegen KV Mechelen

Jupiler Pro LeagueDrie punten en op naar dinsdag. Club won met de rem op van KV Mechelen en kent zo een goeie generale repetitie voor de komst van Atlético.

23 reacties

 • Philippe Vanbelleghem

  2 maanden geleden
  Als je ziet over welke kern Brugge beschikt , de loonlast , ...dan moeten we terug kampioen worden en de barrages nog zien te winnen om terug CL te kunnen spelen volgend seizoen.
 • Peter Schelkens

  2 maanden geleden
  Waar is die vechters mentaliteit van KV. Of je nu 3-0 of 6-0 verliest doet er niet toe maar hoe Schoofs en andere over het veld slenteren bravo. Sedert weken is Thibaut Peyre de beste dat zegt genoeg.
 • Peter Schelkens

  2 maanden geleden
  Van een KV supporter deze ploeg is rijp voor 1 b als je hun programma ziet. Je kan met 3-0 of 5-0 verliezen maar er zit momenteel niets creativiteit of vechtlust in deze ploeg . Dat Thibaut Peyre momenteel de beste is zegt genoeg.
 • nico baelde

  2 maanden geleden
  @jan wybo : prachtig relaas over club- kvm
 • nico baelde

  2 maanden geleden
  @jos : André was korfballer
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. “Meneer Parys, het is aan u”: onze chef voetbal ziet hoe het Belgisch voetbal doodziek is
  Play
  PREMIUM
  Jupiler Pro League
  38

  “Meneer Parys, het is aan u”: onze chef voetbal ziet hoe het Belgisch voetbal doodziek is

  Een nieuwe speeldag in de Jupiler Pro League, nieuwe wantoestanden in de tribunes. Dit weekend waren het opnieuw de vuurpijlen die langs alle kanten onze velden opvlogen. Onze chef voetbal Niels Poissonnier stelt vast dat het product Belgisch voetbal niet ziek maar doodziek is. “Het wordt dringend tijd dat Parys zijn woorden inruilt voor daden. En met hem al onze (verongelijkte) profclubs en de overheid.”