Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Club Brugge CLU
3
EINDE
0
KV Mechelen KVM
 • 37' Goal Ferrán Jutglà
 • 53' Goal Eduard Sobol
 • 86' Goal Tajon Buchanan

Club spoelt nederlaag op Standard door met vlotte zege tegen KV Mechelen

Jupiler Pro LeagueDrie punten en op naar dinsdag. Club won met de rem op van KV Mechelen en kent zo een goeie generale repetitie voor de komst van Atlético.

23 reacties

 • Philippe Vanbelleghem

  2 maanden geleden
  Als je ziet over welke kern Brugge beschikt , de loonlast , ...dan moeten we terug kampioen worden en de barrages nog zien te winnen om terug CL te kunnen spelen volgend seizoen.
 • Peter Schelkens

  2 maanden geleden
  Waar is die vechters mentaliteit van KV. Of je nu 3-0 of 6-0 verliest doet er niet toe maar hoe Schoofs en andere over het veld slenteren bravo. Sedert weken is Thibaut Peyre de beste dat zegt genoeg.
 • Peter Schelkens

  2 maanden geleden
  Van een KV supporter deze ploeg is rijp voor 1 b als je hun programma ziet. Je kan met 3-0 of 5-0 verliezen maar er zit momenteel niets creativiteit of vechtlust in deze ploeg . Dat Thibaut Peyre momenteel de beste is zegt genoeg.
 • nico baelde

  2 maanden geleden
  @jan wybo : prachtig relaas over club- kvm
 • nico baelde

  2 maanden geleden
  @jos : André was korfballer
 1. BEKIJK. Boyata uitgefloten door Club-fans na pijnlijke fouten, Trésor en Raskin goed voor héérlijke acties en penaltyfestival
  Play
  Jupiler Pro League
  21

  BEKIJK. Boyata uitgeflo­ten door Club-fans na pijnlijke fouten, Trésor en Raskin goed voor héérlijke acties en penaltyfes­ti­val

  Een avond om heel snel te vergeten, werd het voor Dedryck Boyata zaterdag. Met een dramatische terugspeelbal aan de basis van de Oostendse aansluitingstreffer, met een penaltyfout aan de basis van de gelijkmaker. Gelukkig voor de Rode Duivel dat Club de scheve situatie nog kon ombuigen, of het fluitconcert aan zijn adres had nog veel harder weerklonken op Jan Breydel.
 2. Marc Degryse genoot met volle teugen van “machine” Genk: “El Khannouss en Trésor kwamen Anderlecht tonen wat écht talent is”
  PREMIUM
  Jupiler Pro League
  12

  Marc Degryse genoot met volle teugen van “machine” Genk: “El Khannouss en Trésor kwamen Anderlecht tonen wat écht talent is”

  Onze huisanalist Marc Degryse schenkt in zijn terugblik op het voorbije voetbalweekend aandacht aan Genk en Union, volgens hem “zonder enige twijfel de twee beste ploegen”. “Het verschil tussen Genk en Anderlecht was imméns. Al wat Genk heeft - intensiteit, duelkracht, evenwicht - dat mist Anderlecht.” Daarnaast heeft Degryse het ook over de topper tussen Club en Antwerp - “die viel wat tegen” - en over het wangedrag van supporters. “Het is aan de Pro League om ervoor te zorgen dat die mannen de stadions niet meer binnen raken.”