Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Club Brugge CLU
2
EINDE
2
Anderlecht AND
 • 9' Goal Charles De Ketelaere
 • 85' Goal Hans Vanaken
 • Francis Amuzu Goal 73'
 • Wesley Hoedt Goal 80'

Club speelt met vuur in topper tegen Anderlecht, maar houdt punt thuis dankzij Vanaken

Jupiler Pro LeagueIn een begeesterende topper hebben Club Brugge en Anderlecht elkaar in evenwicht gehouden op Jan Breydel. Een puntendeling die landskampioen Club Brugge terugslaat tot op zes punten van leider Union, terwijl Anderlecht niet voorbij nummer drie Antwerp geraakt. Vooral voor Club Brugge, oppermachtig in de eerste helft, zijn dit twee verloren punten.

47 reacties

 • H. Halen

  5 maanden geleden
  Anderlecht verdiende hier te winnen maar scheids en VAR waren duidelijk verblind bij de strafschopovertreding op Refaelov. Rits had alles behalve de bal en Rafa kon niet anders dat over het been van Rits vallen.
 • JAN VAN IMMERSEEL

  5 maanden geleden
  Opnieuw geen topper kunnen winnen. Benieuwd wanneer Club eens kan tonen dat het niet alleen op papier de sterkste, breedste kern heeft in België
 • Eric Bex

  5 maanden geleden
  Het is dankzij de nonchalance van Brugge dat Anderlecht hier een punt pakt. Als we in Play Off 1 maar top zijn. Dat is het enige wat echt telt.
 • Rik Cappelle

  5 maanden geleden
  Correcte uitslag. Niet meer en niet anders.
 • Frank Waeghe

  5 maanden geleden
  Brugge soms volwassen, soms nonchalant en on Brugs, Anderlecht soms goed maar vaak te weinig. Kompany krijgt de trein niet op de rails, nu reeds twee jaar. Clement krijgt de motor niet op volle toeren. Leuke match al bij al met alles wat we van een topper mogen verwachten.
 1. Zo willen Pro League en minister Verlinden supportersgeweld aanpakken: levenslang stadionverbod voor hooligans die recidiveren, meer controles en tickets op naam
  Jupiler Pro League
  21

  Zo willen Pro League en minister Verlinden supporters­ge­weld aanpakken: levenslang stadionver­bod voor hooligans die recidive­ren, meer controles en tickets op naam

  Supporters die het veld bestormen, elkaar te lijf gaan of zelfs vuurpijlen gooien. Het hooliganisme laaide de voorbije maanden weer op. Om de stadions weer veilig voor iedereen te maken, hebben de Pro League, minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) en de voetbalbond een actieplan uitgewerkt. Wie hervalt, gaat er onherroepelijk uit.