Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Union USG
0
EINDE
2
Club Brugge CLU
 • Hans Vanaken Goal 74'
 • Antonio Nusa Goal 90'+8'

Club is de nieuwe leider: Vanzeir mist penalty voor Union, waarna Vanaken zijn 100ste voor blauw-zwart maakt en Nusa de rest doet

Jupiler Pro LeagueUnion is leider af. Doelpunt nummer 100 van Hans Vanaken en de late 0-2 van Nusa leverden Club Brugge (op een diefje) de drie punten op in de kraker. Het kantelpunt was de penaltymisser van Vanzeir net na rust. Afspraak woensdag op Jan Breydel voor deel twee.

87 reacties

 • Nicole Bogaerts

  3 maanden geleden
  De doorgebroken Scov Olsen werd in het slot van de wedstrijd getorpedeerd in het strafschopgebied van Union. Waarom kreeg die Union speler geen rood ?
 • Ulrike Parmentier

  3 maanden geleden
  Club, as gewoon efficienter, en ik weet niet waar club vandaag bevoordeeld werd. Werden reeds 2x benadeeld, in anderlecht geen. Penalty en hier heel lichte tegen (zoekt zelf contact)
 • Frederik Lootens

  3 maanden geleden
  Union duidelijk beter,maar in voetbal telt maar 1 ding scoren.Die penaltymisser kan Union de titel kosten.
 • eduard janssens

  3 maanden geleden
  Union was beter dan Brugge of ik heb een andere match gezien maar om te winnen moet je scoren en dat hebben ze na gelaten en penalty missen kan dodelijk zijn dat weer al bewezen .Union is de beste ploeg van heel de competitie de enige verdiende kampioen .Brugge onverdiend gewonnen!
 • lucien van steenbrugge

  3 maanden geleden
  Terechte winnaar…
 1. Met een gerust hart op vakantie? Vraag aan de politie om je woning te controleren
  Independer.be

  Met een gerust hart op vakantie? Vraag aan de politie om je woning te controle­ren

  Tijdens de zomermaanden profiteren heel wat inbrekers van de afwezigheid van vakantiegangers. Vertrek je binnenkort op vakantie en wil je graag ongewenst bezoek vermijden? Dan kan je vragen of de lokale politie je woning regelmatig overdag of ‘s nachts van buitenaf nakijkt, die service is trouwens volledig gratis. Daarnaast kan je ook een extra diefstalverzekering afsluiten. Independer.be legt uit hoe je jouw woning en inboedel beschermt.