Photo News
Volledig scherm
© Photo News
KV Kortrijk KVK
0
EINDE
1
Club Brugge CLU
 • Bas Dost Goal 54'

Club Brugge weet weer wat winnen is: blauw-zwart wint met het kleinste verschil op het veld van KV Kortrijk

Jupiler pro leagueClub Brugge heeft KV Kortrijk met het kleinste verschil verslagen. Blauw-zwart had aan een doelpunt van Bas Dost genoeg om de drie punten mee te nemen naar de West-Vlaamse hoofdstad. Voor Kortrijk is het de eerste nederlaag in de competitie sinds 4 december. KVK verloor toen van een sterk Cercle Brugge. Club Brugge weet na twee puntendelingen weer wat winnen is.

29 reacties

 • Marko Decandt

  1 jaar geleden
  Het probleem blijft wel dat ze moeten presteren tegen de goede ploegen ook. Tegen de middenmoters winnen ok, maar straks in de PO's moeten ze tegen de top 4 spelen. En hoe het nu gaat met Brugge, zie ik ze eerlijk gezegd geen enkele wedstrijd daarvan winnen.
 • Eric Bex

  1 jaar geleden
  Het was inderdaad goed gisteren Albert De Lovendeghem 👍. Tegen Union en Standard was het heel wat minder. Ik blijf tenminste objectief als het over mijn club gaat 😉. Als Dost zo blijft scoren beste Danny De Clerck dan mag hij inderdaad net als Onuachu dit jaar de Gouden Schoen krijgen volgend jaar.
 • Hans Willems

  1 jaar geleden
  En wederom, nonkel Albert is steeds te horen om Club te bashen, maar als zijn ploegje verliest, hoor je hem niet. Daar is een naam voor: successupporter.
 • Danny De Clerck

  1 jaar geleden
  Dost staat ondertussen eerste zeker in de stand voor de nieuwe Gouden Schoen ?
 • Tony Salta

  1 jaar geleden
  Maar kortrijk is Union dan ben je zeker sterker Maar wel verdiend van club.